Κόσμος

Κλείσιμο με πτώση στη Wall Street – Ανησυχία για την τραπεζική κρίση

Απώλειες κατέγραψε σήμερα η Wall Street στον απόηχο της δημοσιοποίησης πρακτικών από τη συνεδρίαση της Fed τον Μάρτιο.

Οι επενδυτές στη Wall Street εστίασαν στην ανησυχία που εξέφρασαν αξιωματούχοι της αμερικανικής κεντρικής τράπεζας για την τραπεζική κρίση.

Ο δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με πτώση 38,29 μονάδων (–0,11%), στις 33.646,50 μονάδες.

Ο δείκτης Nasdaq, στον οποίο δεσπόζουν τίτλοι εταιριών του τομέα της τεχνολογίας, έκλεισε με πτώση 102,54 μονάδων (–0,85%), στις 11.929,34 μονάδες.

Ο ευρύτερος δείκτης S&P 500, ενδεικτικός της γενικής τάσης, έκλεισε με πτώση 16,99 μονάδων (–0,41%), στις 4.091,95 μονάδες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Κιμ εκτόξευσε πυραύλους Κρουζ λίγο πριν φτάσει ο Τραμπ στη Νότια Κορέα
Ο Αμερικανός Πρόεδρος θα συμμετάσχει στη σύνοδο Οικονομικής Συνεργασίας Ασίας - Ειρηνικού, στο περιθώριο της οποίας σκοπεύει να έχει κατ' ιδίαν συνάντηση με τον Κινέζο ομόλογό του, Σι Τζινπίνγκ
Κιμ Γιονγκ Ουν