Κόσμος

Κορονοϊός: 98χρονη που μολύνθηκε στη Γουχάν έγινε καλά και πήρε εξιτήριο

Mια γυναίκα 98 ετών, η γηραιότερη ασθενής του κορονοϊού στην ηπειρωτική Κίνα, ανέρρωσε και πήρε εξιτήριο σήμερα από νοσοκομείο της πόλης Γουχάν, απ’ όπου ξεκίνησε η επιδημία στα τέλη Δεκεμβρίου.

Η υπερήλικας, που ονομάζεται Χου, ζει στη συνοικία Τζιανγκ-αν της Ουχάν. Ανέβασε πυρετό στις αρχές Φεβρουαρίου και εισήχθη στο νοσοκομείο Λέισενσαν στις 13 του μηνός, μαζί με την 55χρονη κόρη της που προσβλήθηκε επίσης από τον νέο κοροναϊό. Νοσηλεύτηκε σε κρίσιμη κατάσταση, με πολύ υψηλό πυρετό, αλλά μετά τη χορήγηση αντιιικών φαρμάκων ανέρρωσε.

«Το γεγονός αυτό γεμίζει αισιοδοξία τους άλλους ασθενείς που νοσηλεύονται ακόμη», είπε ο επικεφαλής του νοσοκομείου, ο Ουάνγκ Σινγκουάν.

Μέχρι σήμερα το πρωί περίπου 200 άνθρωποι που είχαν προσβληθεί από τον ιό είχαν πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο αυτό.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Αντζελίνα Τζολί επισκέφτηκε την Ράφα και εξέφρασε την στήριξή της στον παλαιστινιακό λαό
H Αμερικανίδα ηθοποιός, τόνισε τη σημασία της ταχείας αύξησης της ροής της ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα, όπου άνθρωποι συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν δυσκολίες και την ανθρωπιστική κρίση που επιδεινώνεται
Η ηθοποιός Αντζελίνα Τζολί επισκέπτεται την περιοχή κοντά στο συνοριακό σταθμό Ράφα μεταξύ Αιγύπτου και Λωρίδας της Γάζας, στη Ράφα της Αιγύπτου
Κραν Μοντανά: Ιταλοί, Γάλλοι, Πολωνοί οι περισσότεροι τραυματίες – «Δεν ξέρω αν ο γιος μου είναι στο νεκροτομείο ή στο νοσοκομείο»
Αγώνας για την ταυτοποίηση των θυμάτων - Αγνοείται 15χρονη Ελληνίδα, 100 εγκαυματίες σε κρίσιμη κατάσταση - Ερωτηματικά για τα μέτρα ασφαλείας, στο μικροσκόπιο τα βίντεο με την φωτιά να εξαπλώνεται στο ταβάνι
Τραγωδία στο Κραν Μοντανά 5