Κόσμος

Κορονοϊός – Νέα Ζηλανδία: Παράταση του lockdown επιπέδου 3 στο Όκλαντ

Παρατάθηκε σήμερα Δευτέρα (04.10.2021) η εφαρμογή lockdown επιπέδου 3 στο Όκλαντ, λόγω της έξαρσης του κορονοϊού, όπως ανακοίνωσε η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας, Τζασίντα Άρντερν, η οποία είπε ότι μερικοί περιορισμοί θα αρθούν.

Σύμφωνα με την Άρντερν, από την Τετάρτη οι κάτοικοι του Όκλαντ θα μπορούν να συναντούν τους αγαπημένους τους σε εξωτερικούς χώρους, με όχι περισσότερες από δύο οικογένειες να συναντώνται ταυτόχρονα, με μέγιστο αριθμό τα δέκα πρόσωπα.

Τα νηπιαγωγεία θα επαναλειτουργήσουν ενώ οι άνθρωποι θα μπορούν να μετακινούνται για σωματική άσκηση, επισκέψεις στις ακτές, αλλά και κυνήγι, σύμφωνα με την πρωθυπουργό.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Πάπας Λέων στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά του: «Αναθέτουμε όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο στον Πρίγκιπα της Ειρήνης» – Η αναφορά του στη Γάζα και τους πρόσφυγες
«Πώς να μην θυμηθούμε τις σκηνές της Γάζας, οι οποίες εδώ και πολλές εβδομάδες είναι εκτεθειμένες στην βροχή, στον άνεμο και στο κρύο, αλλά και εκείνες τόσων άλλων προσφύγων κάθε ηπείρου» ανέφερε ο πάπας
πάπας λέων
Χριστουγεννιάτικη επικοινωνία Ζελένσκι με τους Αμερικανούς απεσταλμένους Γουίτκοφ και Κούσνερ για την Ουκρανία - «Ήταν μία καλή συζήτηση»
«Ελπίζω ότι οι συμφωνίες που επιτεύχθηκαν σήμερα με την ευκαιρία των Χριστουγέννων και οι ιδέες που συζητήσαμε θα αποδειχθούν χρήσιμες»
REUTERS