Κόσμος

Ξεκαρδιστικές γκριμάτσες σκύλου για να βρει το νέο του αφεντικό! (ΦΩΤΟ)

Έχουμε βρεθεί όλοι στην ίδια θέση να προσπαθούμε να κερδίσουμε τις εντυπώσεις.

Αυτό όμως το σκυλάκι πραγματικά έβαλε τα δυνατά του για να εντυπωσιάσει το νέο του αφεντικό. Αυτός λοιπόν είναι ο Carpe Diem! Το Animal Care & Control δίνει για υιοθεσία το 4 μηνών κουταβάκι που είχε βρεθεί να περιφέρεται στους δρόμους του Σαν Φρανσίσκο.

Σε μια προσπάθεια να βρεθεί νέα οικογένεια για το γλυκύτατο κουταβάκι, το καταφύγιο ζώων μοιράζεται σε καθημερινή βάση φωτογραφίες του στα social media.

Ο Carpe Diem έκλεψε πραγματικά τις εντυπώσεις στη φωτογράφηση που του έκαναν πριν από λίγες μέρες. “Είναι γλυκός και μικροσκοπικός” σχολίασε η Deb Campbell που εργάζεται στο καταφύγιο.

 

 

Πηγή: Metro

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η τελευταία επιθυμία του Ozzy Osbourne - «Θέλω να περάσω χρόνο με τα εγγόνια μου, όχι να πεθάνω σε δωμάτιο ξενοδοχείου»
«Δεν παίρνω ναρκωτικά. ούτε κάνω πια τον τρόπο ζωής ενός ροκ σταρ. Είμαι κάπως σαν σπιτόγατος. Δεν βγαίνω ποτέ έξω. Δεν συναναστρέφομαι ποτέ σε μπαρ - δεν πίνω»
Ο Ozzy Osbourne με δυο από τα εγγόνια του
Οργή από τον Λευκό Οίκο για επεισόδιο του South Park - Τον δείχνει στο κρεβάτι με τον Σατανά με ανύπαρκτα «προσόντα»
«Αυτή η εκπομπή δεν είναι επίκαιρη εδώ και πάνω από 20 χρόνια και κρέμεται από μια κλωστή με ανέμπνευστες ιδέες σε μια απελπισμένη προσπάθεια να τραβήξει την προσοχή»
Ο Ντόναλντ Τραμπ στο... κρτεβάτι με τον σατανά
4