Με όλα τα δεδομένα των περασμένων 5 ημερών στο τραπέζι διεξήχθησαν και πάλι από το πρωί διαδοχικές συσκέψεις της ανακριτικής ομάδας στο Αρχηγείο της Αστυνομίας και στη Νομική Υπηρεσία, για συντονισμό ενεργειών στην υπόθεση του διπλού φονικού του 60χρονου καθηγητή Γιώργου Χατζηγεωργίου και της 59χρονης συζύγου του Ντίνας Σεργίου, στον Στρόβολο το οποίο έχει συγκλονίσει όχι μόνο το Παγκύπριο, αλλά και την Ελλάδα.
Σύμφωνα με νεότερη πληροφόρηση του ΡΙΚ, ο Γενικός Εισαγγελέας εξέδωσε οδηγίες να ληφθούν επιπρόσθετες καταθέσεις προτού ληφθεί η γραπτή κατάθεση από τον 15χρονο, καθώς διαπιστώθηκαν και επιπρόσθετα κενά στο συλλεχθέν μαρτυρικό υλικό από τους ανακριτές και λοιπούς εμπλεκόμενους φορείς.
Έτσι για ακόμα μια ημέρα φαίνεται πως η γραπτή κατάθεση που εκκρεμεί εδώ και 5 ημέρες του 15χρονου οδηγείται για ακόμα μια φορά σε αναβολή. Εξάλλου, όλα τα μέλη που συμμετείχαν στην σύσκεψη που διεξήχθη στην Νομική Υπηρεσία, ουδείς προέβη στην οποιαδήποτε δημόσια δήλωση, γεγονός που καταδεικνύει έτι περαιτέρω το πόσο ευαίσθητη, αλλά και περίπλοκη είναι η συγκεκριμένη υπόθεση, πρωτοφανής όχι μόνο για τα κυπριακά, αλλά και για τα διεθνή αστυνομικά δεδομένα.
Δείτε και διαβάστε περισσότερα στο newsit.com.cy
