Κόσμος

Λίβανος: Ένοπλοι απείλησαν συνεργείο της Rai – Νεκρός ο οδηγός του οχήματος

Τραγωδία το πρωί της Τρίτης (08.10.2024), όταν συνεργείο του τρίτου καναλιού της ιταλικής δημόσιας τηλεόρασης Rai δέχθηκε απειλές από ενόπλους στο Λίβανο, κοντά στην πόλη της Σιδώνας.

Ο οδηγός του οχήματος, στο οποίο επέβαιναν δημοσιογράφος και οπερατέρ της Rai στον Λίβανο, υπέστη καρδιακή προσβολή και έχασε την ζωή του.

Η άκρως πεπειραμένη απεσταλμένη της Rai Tre, Λουτσία Γκοράτσι διηγήθηκε ότι το αυτοκίνητο περικυκλώθηκε από μια ομάδα ανθρώπων, κάποιοι από τους οποίους ήταν ένοπλοι. Ο παραγωγός της Rai είχε πληροφορήσει την Χεζμπολάχ για την παρουσία των Ιταλών απεσταλμένων.

Πριν από λίγες ημέρες, η Γκοράτσι είχε εξασφαλίσει αποκλειστική συνέντευξη από τον ιρανό υπουργό Εξωτερικών Αμπάς Αρακτσί.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μπαράκ Ομπάμα για Τζέσε Τζάκσον: Έθεσε τις βάσεις για τη δική μου εκστρατεία στην προεδρία των ΗΠΑ
«Ο αιδεσιμώτατος Τζάκσον άνοιξε επίσης ευκαιρίες για τους Αφροαμερικανούς και ενέπνευσε τόσους πολλούς ανθρώπους, μεταξύ των οποίων και εμάς τους ίδιους» γράφει ο Ομπάμα
Μπαράκ Ομπάμα
Ξεκάθαρος ο Ζελένσκι: «Δεν παραδίδω το Ντονμπάς – Ο λαός δεν θα συγχωρήσει ποτέ τέτοια συμφωνία»
Ο Ουκρανός πρόεδρος εμφανίστηκε ανοιχτός σε ένα σενάριο «παγώματος» της σύγκρουσης στις σημερινές γραμμές επαφής, εκτιμώντας ότι μια τέτοια λύση θα μπορούσε να εγκριθεί μέσω δημοψηφίσματος
Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι 15