Κόσμος

Λίβανος: Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν διοικητή της Χεζμπολάχ που ήταν υπεύθυνος για το μακελειό με τα 12 παιδιά

Τον διοικητή της Χεζμπολάχ, ο οποίος ευθύνεται για το μακελειό του περασμένου Ιουλίου στο βόρειο Ισραήλ με θύματα 12 μικρά παιδιά, ανακοίνωσε πως σκότωσε ο ισραηλινός στρατός.

Σύμφωνα με τον στρατό του Ισραήλ, ο διοικητής της Χεζμπολάχ, Khader Shahabiya ήταν υπεύθυνος για την επίθεση με ρουκέτες στο Majdal Shams τον Ιούλιο, σε μια επίθεση που άφησε πίσω της 12 παιδιά νεκρά.

Ήταν επίσης πίσω από πολλές επιθέσεις με αντιαρματικούς πυραύλους και ρουκέτες εναντίον θέσεων των IDF στην περιοχή του Όρους Ντοβ, του Ερμόν και των βόρειων υψωμάτων του Γκολάν, προσθέτει ο στρατός.

Η επίθεση της Χεζμπολάχ από τον Λίβανο σε γήπεδο ποδοσφαίρου στο βόρειο Ισραήλ, η οποία στοίχισε τη ζωή σε 12 παιδιά, ηλικίας δέκα ως είκοσι ετών, είχε προκαλέσει σοκ και σφοδρές αντιδράσεις.

Οι IDF δήλωσαν ότι ο Khader Shahabiya σκοτώθηκε σε αεροπορική επιδρομή χθες Τετάρτη (02.10.2024).

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο κινητήρας του αεροσκάφους που συνετρίβη στο Κεντάκι πήρε φωτιά και αποκολλήθηκε - Συγκλονιστικά βίντεο, 12 νεκροί
Η UPS έχει σταματήσει τις πτήσεις από τη Λούιβιλ - Το αεροσκάφος συνετρίβη σχεδόν πέντε χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο, σύμφωνα με την αστυνομία, πέφτοντας πάνω σε εγκατάσταση «ανακύκλωσης πετρελαίου»
Το φλεγόμενο αεροσκάφος στο Κεντάκι
Συνελήφθη ο Λίβυος στρατηγός Οσάμα Αλ-Μασρί για βασανισμούς μεταναστών – Είχε αφεθεί ελεύθερος από τις ιταλικές αρχές πριν ένα χρόνο
Ο Αλ-Μασρί είχε συλληφθεί προηγουμένως στο Τορίνο στις 19 Ιανουαρίου, κατόπιν εντάλματος σύλληψης του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου, για εγκλήματα πολέμου, βασανιστήρια, δολοφονία και σεξουαλική βία
Ιταλική αστυνομία