Κόσμος

Μαντόνα εσύ; Χωρίς μακιγιάζ και μπλούζα στο μπάνιο!

Η Μαντόνα ξέρει πως να… προκαλεί. Το κάνει με τεράστια επιτυχία χρόνια τώρα. Το έκανε ξανά με μια φωτογραφία από το μπάνιο της.

Μπορεί πριν από μερικούς μήνες να είχε χτυπήσει σοβαρά στο γόνατο, αλλά αυτό δεν τη σταματά. Η Μαντόνα ρίχνει το Instagram με μια φωτογραφία που ανέβασε στο λογαριασμό της.

Και πως να μην το… ρίξει όταν εμφανίζεται χωρίς ίχνος μακιγιάζ και κυρίως χωρίς… μπλούζα.

Click4more Αποκαλύψεις της Μαντόνα για την περιπέτεια της με τον κορονοϊό – “Νόμιζα ότι ήταν βαριά γρίπη”

Η topless φωτογραφία της βασίλισσας της ποπ δεν θα μπορούσε να μην προκαλέσει σάλο. Βάλτε κι ότι στα 61 της η Μαντόνα έχει σώμα (και κυρίως κοιλιακούς) που θα ζήλευαν πολλές πολύ νεότερες από εκεί.

Για τη Μαντόνα, πάντως, το θέμα της φωτογραφίας δεν είναι ότι δεν φοράει τίποτα από τη μέση και πάνω. Καλύπτοντας με τα μαλλιά αλλά και τα χέρια της το στήθος της, η Μαντόνα στάθηκε μπροστά στον καθρέφτη του μπάνιου της και έβγαλε τη φωτογραφία. Και μετά την ανέβασε στο Instagram γράφοντας: «Όλοι χρειάζονται ένα στήριγμα».

Όπου στήριγμα η… πατερίτσα που εξακολουθεί να χρησιμοποιεί για να μετακινείται μετά τον πρόσφατο τραυματισμό της.

Δείτε τη φωτογραφία

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Everyone has a Crutch……………. 🛠

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna) στις

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πέντε νεκροί και 12 τραυματίες από ρωσικούς βομβαρδισμούς σε Ποκρόφσκ και Ντονέτσκ στην Ουκρανία
Ο επικεφαλής της Περιφερειακής Κρατικής Διοίκησης του Ντόνετσκ, είπε ότι στις επιθέσεις χρησιμοποιήθηκαν drones και ότι οι ρωσικές δυνάμεις συνεχίζουν να στοχεύουν κατοικημένες περιοχές
Ουκρανία
Δύο νεκροί από τις φωτιές που μαίνονται στην Τουρκία - Μία οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη για «δεκάδες εμπρησμούς»
Πυρκαγιές ξέσπασαν και στην Αττάλεια και σε δασικές εκτάσεις κοντά στην Κωνσταντινούπολη, οι πυροσβέστες κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο πολλά από αυτά τα μέτωπα
Φωτιές στην Τουρκία