Κόσμος

Μάσκα υποχρεωτικά στις τράπεζες και τα καταστήματα από τις 20 Ιουλίου στην Γαλλία

Η Γαλλία θα επιβάλει τη μάσκα σε κλειστούς δημόσιους χώρους περιλαμβανομένων των τραπεζών, των καταστημάτων και των κλειστών αγορών από την 20η Ιουλίου, ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Υγείας Ολιβιέ Βεράν, στο πλαίσιο των προσπαθειών να περιοριστεί η αναζωπύρωση της COVID-19 σε ολόκληρη τη χώρα.

Μάσκα και στην Γαλλία

Η γαλλική κυβέρνηση επιταχύνει τα σχέδιά της να καταστήσει υποχρεωτική τη χρήση της μάσκας, καθώς οι επιστημονικοί δείκτες καταδεικνύουν ότι ο ιός φαίνεται πως κερδίζει έδαφος στη χώρα, ειδικά σε περιοχές στα δυτικά και νότια περίχωρα του Παρισιού, οι οποίες είχαν σχετικά γλυτώσει από την πανδημία, όταν βρισκόταν στο απόγειό της μεταξύ Μαρτίου και Μαΐου.

Click4more: Βρετανία: Τέλος η καθημερινή ανακοίνωση των νεκρών από κορονοϊό γιατί… ίσως τους μετράνε λάθος!

«Από τη Δευτέρα, η χρήση της μάσκας θα είναι υποχρεωτική στους κλειστούς χώρους», έγραψε ο Βεράν στο Twitter. «Αυτό αφορά καταστήματα, κτίρια ανοικτά για το κοινό, κλειστές αγορές και τράπεζες».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ισραήλ: Οικογένειες ομήρων διαδηλώνουν έξω από τα σπίτια υπουργών ζητώντας εκεχειρία στη Γάζα
Οι συγγενείς των ομήρων που κρατούνται στη Γάζα απαιτούν άμεση κατάπαυση του πυρός και συμφωνία με τη Χαμάς για την απελευθέρωσή τους, την ώρα που ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου συνεχίζει να προετοιμάζει την επίθεση κατά της Γάζας
Διαδηλωτές στο Τελ Αβίβ 2