Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Μέγκαν Μαρκλ: Ο Χάρι την… προξενεύει για δουλειά on camera! video

Μέγκαν Μαρκλ
Φωτογραφία από: Youtube

Την ώρα που η Βασίλισσα Ελισάβετ συγκαλεί… έκτακτο συμβούλιο για το Megxit, ένα βίντεο δείχνει τον Πρίγκιπα Χάρι να… βρίσκει δουλειά για την Μέγκαν Μαρκλ στην Disney!

Η συμφωνία που υπέγραψε με την Disney η Μέγκαν Μαρκλ για να “δανείζει” την φωνή της σε παραγωγές της εταιρείας, έχει… παρασκήνιο!

Ποιο είναι αυτό; Ότι το… κονέ ενδέχεται να της έκανε ο ίδιος της ο σύζυγος, Πρίγκιπας Χάρι! Αυτό προκύπτει από ένα βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστούν ο Δούκας του Σάσσεξ και το αφεντικό της εταιρείας, Bob Iger.

Όλα συνέβησαν στην πρεμιέρα του Lion King στο Λονδίνο τον περασμένο Ιούλιο. Ο Χάρι φαίνεται να… πλευρίζει τον επικεφαλής της Disney και να “διαφημίζει” τις ικανότητες της Μέγκαν Μαρκλ!

Click4more: “Την κάνει στα δύσκολα”! Τι αποκαλύπτουν φίλοι της Μέγκαν για την “παραίτηση” από τη βασιλική οικογένεια

Το περιστατικό “έπιασε” η κάμερα ενός θαυμαστή, με τον Χάρι να ακούγεται να λέει, αναφερόμενος στην Μέγκαν Μαρκλ: “Το ξέρετε ότι δανείζει την φωνή της;”.

“Α, δεν το ήξερα αυτό”, απαντά ο Bob Iger, με τον Χάρι να επανέρχεται: “Φαίνεστε έκπληκτος. Ενδιαφέρεται πολύ”.

Τότε, το αφεντικό της Disney απαντά: “Θα θέλαμε πολύ να το προσπαθήσουμε. Είναι πολύ καλή ιδέα”.

Τελικά κάποιους μήνες μετά επαληθεύτηκε πως η Μέγκαν Μαρκλ υπέγραψε συμφωνία με την εταιρεία, με αντάλλαγμα η εταιρεία να κάνει δωρεά σε μια φιλανθρωπική οργάνωση που εργάζεται για την προστασία των ελεφάντων…

Δείτε το βίντεο με τον Χάρι και δίπλα την Μέγκαν Μαρκλ

Στον Καναδά η Μέγκαν Μαρκλ – Στα… κόκκινα η Ελισάβετ!

Εν τω μεταξύ κι ενώ η Αμερικανίδα ηθοποιός βρίσκεται ξανά στον Καναδά, μετά την… βόμβα που έριξε με τον Χάρι, ανακοινώνοντας πως αποσύρονται από τα βασιλικά τους καθήκοντα, η βασίλισσα της Μεγάλης Βρετανίας, Ελισάβετ, κάλεσε σε συνάντηση της βασιλικής οικογένειας τη Δευτέρα προκειμένου να συζητηθεί η απόφαση του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του να αποσυρθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα, σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ.

Click4more: Βασίλισσα Ελισάβετ: Πρώτη εμφάνιση μετά την βόμβα που έριξαν Μέγκαν και Χάρι στο Μπάκιγχαμ

Η βασίλισσα, ο πρίγκιπας της Ουαλίας Κάρολος, ο Δούκας του Κέιμπριτζ και αδερφός του Χάρι, Γουίλιαμ και ο πρίγκιπας Χάρι θα συναντηθούν προκειμένου να συζητήσουν το μέλλον στο Σάντριγκαμ, σύμφωνα με πληροφορίες του Sky News και του Observer.

Η Μέγκαν Μαρκλ, που βρίσκεται στον Καναδά μαζί με τον γιο της Άρτσι, αναμένεται να συμμετάσχει στη συνάντηση μέσω τηλεφώνου αν το επιτρέψει η διαφορά της ώρας, σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις