Κόσμος

Μεξικό: 737 νεκροί από κορονοϊό σε ένα 24ωρο

Το υπουργείο Υγείας στο Μεξικό ανακοίνωσε χθες Παρασκευή ότι τις προηγούμενες 24 ώρες κατέγραψε ακόμη 737 θανάτους από κορονοϊό και 7.573 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα.

Ο απολογισμός της πανδημίας του κορονοϊού στο Μεξικό έφθασε έτσι τους 42.645 νεκρούς επί συνόλου 378.285 ανθρώπων που έχουν προσβληθεί.

Ο μεξικανός υφυπουργός Υγείας Ούγο Λόπες-Γκατέλ, στον οποίο έχει ανατεθεί ο συντονισμός των κυβερνητικών προσπαθειών για την αντιμετώπιση της πανδημίας, έχει τονίσει επανειλημμένα ότι ο πραγματικός αριθμός των μολύνσεων πιθανόν είναι πολύ υψηλότερος από αυτόν των κρουσμάτων που έχουν επιβεβαιωθεί με εργαστηριακές εξετάσεις.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νέο χτύπημα στο MAGA από τον Τζο Κεντ – «Μας είχαν αποκόψει από τον Τραμπ – Δεν υπήρχε λόγος για χτύπημα στο Ιράν»
Έσπασε την σιωπή του ο Τζο Κεντ ο οποίος παραιτήθηκε από επικεφαλής της υπηρεσίας αντιτρομοκρατίας - Μίλησε στον επίσης εξοργισμένο και πρώην υποστηρικτή των MAGA, Τάκερ Κάρλσον
Ο Τζόζεφ Κεντ
«Κρίση» στο Κρεμλίνο: Πιστός υποστηρικτής του Πούτιν «τα γυρνάει» και τον αποκαλεί εγκληματία πολέμου - «Να παραιτηθεί και να δικαστεί»
Ο Ίλια Ρεμέσλο, ο επί χρόνια αφοσιωμένος στον Βλαντίμιρ Πούτιν εξαπέλυσε «πυρά» κατά του Ρώσου ηγέτη, κάνοντας λόγο για διαφθορά και «αποτυχημένη πόλεμο» στην Ουκρανία
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν 13