Κυριακή, 16 Ιουν.
26oC Αθήνα

Μεξικό: Νέα βίντεο από την κατάρρευση της σκηνής – Νεκροί και εγκλωβισμένοι κάτω από τη βαριά σιδεριά

Μεξικό: Νέα βίντεο από την κατάρρευση της σκηνής – Νεκροί και εγκλωβισμένοι κάτω από τη βαριά σιδεριά

Συγκλονιστικά είναι τα βίντεο που έρχονται από την πόλη Νουέβο Λεόν στο Μεξικό, όταν μια σκηνή κατέρρευσε από τους ισχυρούς ανέμους κατά τη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης με αποτέλεσμα τουλάχιστον 9 άνθρωποι να βρουν τραγικό θάνατο.

Όλα έγιναν όταν στη σκηνή βρισκόταν ο υποψήφιος για την προεδρία του Μεξικού, Χόρχε Άλβαρες Μάινες, μαζί με άλλους πολιτικούς στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας του.

Στα νέα βίντεο που ανέβηκαν στο Twitter φαίνεται να επικρατεί ένα χαρούμενο κλίμα με τους πολίτες να φωνάζουν συνθήματα υπέρ του τρίτου υποψηφίου.  

Και ενώ ο καιρός φαίνεται να είναι αρκετά καλός, μέσα σε δευτερόλεπτα ο αέρας δυναμώνει, ξηλώνοντας όλη τη σιδερένια κατασκευή με τα βαριά φώτα, η οποία πέφτει πάνω στους πολιτικούς που βρίσκονταν στη σκηνή και σε όσους πολίτες ήταν κοντά.

Άνθρωποι άρχισαν να ουρλιάζουν και να τρέχουν πανικόβλητοι μακριά από τη σκηνή.

Οι άνεμοι συνεχίζουν να δυναμώνουν, ενώ παράλληλα ξέσπασε δυνατή βροχή. Γονείς με παιδιά στην αγκαλιά φωνάζουν «πάμε, πάμε», ενώ άνθρωποι της προεκλογικής συγκέντρωσης προσπαθούν να τους απομακρύνουν συντεταγμένα, λέγοντάς τους να ηρεμήσουν.

Σπαρακτικά ουρλιαχτά καλύπτουν τις απεγνωσμένες φωνές.

 

Σε ακόμα ένα βίντεο λίγα λεπτά μετά την κατάρρευση της γέφυρας φαίνονται να έχουν σπεύσει στο σημείο διασώστες και άνθρωποι να είναι καταπλακωμένοι κάτω από τις βαριές σιδεριές.

 

 

Ο υποψήφιος πρόεδρος τραυματίστηκε ελαφρά, ενώ λίγες ώρες μετά ανέβασε ένα νέο βίντεο στο twitter λέγοντας πως οι νεκροί ανήλθαν σε 9 και οι τραυματίες έχουν ξεπεράσει τους 50…

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις