Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Μελάνια Τραμπ: Διακοπές τέλος! Δεν… χωρούσαν οι βαλίτσες της στο αεροσκάφος!

Μελάνια Τραμπ
Φωτογραφίες από: Reuters

Καλό… χειμώνα λέει εδώ και λίγες ώρες η Μελάνια Τραμπ, η οποία επέστρεψε στον Λευκό Οίκο με τον σύζυγό της και τον γιο τους, μετά τις διακοπές τους.

Καλοκαίρι… τέλος για τον Ντόναλντ και την Μελάνια Τραμπ! Ο αμερικανός πρόεδρος, έφτασε με την σύζυγό του και τον γιο τους, Μπάρον, στον Λευκό Οίκο, μετά από τις διάρκειας δύο εβδομάδων διακοπές τους στο γκολφ κλαμπ του Τζέρζεϊ.

Η οικογένεια Τραμπ “συνελήφθη” από τον φωτογραφικό φακό να επιβιβάζεται στο Air Force One στην βάση του Νιου Τζέρζεϊ το απόγευμα της Κυριακής, 18.08.2019 και λίγο αργότερα να φτάνει στον Λευκό Οίκο.

Ο Πλανητάρχης κρατούσε το χέρι της συζύγου του στο… γρασίδι της προεδρικής κατοικίας, την ώρα που το προσωπικό της αμερικανικής προεδρίας κρατούσε… τις βαλίτσες της Πρώτης Κυρίας.

Πραγματικά έργα τέχνης, του οίκου Louis Vuitton και… αμέτρητες, οι βαλίτσες της Μελάνια Τραμπ μεταφέρθηκαν από το αεροσκάφος στα… ενδότερα του Λευκού Οίκου, ενώ η σύζυγος του προέδρου των ΗΠΑ εντυπωσίασε για μια ακόμα φορά με την πράσινη φούστα που επέλεξε να συνδυάσει με μία λευκή μπλούζα και τις άκρως εντυπωσιακές γόβες – στιλέτο του Christian Louboutin.

Από κοντά ο 13χρονος γιος τους, Μπάρον, με casual ντύσιμο, ενώ λίγο αργότερα “εντοπίστηκαν” από τους φωτογράφους και τα… πεθερικά του Ντόναλντ Τραμπμ, Amalija και Viktor Knavs.

Δείτε τις φωτογραφίες με την Μελάνια Τραμπ

Μελάνια Τραμπ Μελάνια Τραμπ Μελάνια Τραμπ Μελάνια Τραμπ

Φωτογραφίες: Reuters.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις