Κόσμος

Μέρα χωρίς παντελόνι στο μετρό! Έμειναν με τα εσώρουχα [pics, vid]

Εκατοντάδες πολίτες αψήφησαν τις χαμηλές θερμοκρασίες και γιόρτασαν το "No Pants Subway Ride". Κυκλοφορούσαν χωρίς παντελόνια στις δημόσιες συγκοινωνίες.

Για το “No Pants Subway Ride”, που ξεκίνησε στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, πολλοί ήταν εκείνοι που επέλεξαν να κυκλοφορούν μόνο με τα εσώρουχά τους στις πόλεις του Άμστερνταμ, του Βερολίνου, της Πράγας, της Νέας Υόρκης και του Λονδίνου.

https://www.youtube.com/watch?v=NVPUwelrsdA

Η Stiff Upper Lipp Society οργάνωσε την εκδήλωση στο Λονδίνο. Περισσότεροι από 300 άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στο Westminster από όπου και ξεκίνησαν τη βόλτα τους με το μετρό.

https://www.instagram.com/p/Bdp0PElBkyW/

Σε πολλά πλάνα φαίνονται άντρες και γυναίκες να κυκλοφορούν με τα εσώρουχά τους στον σταθμό Victoria στο Λονδίνο και να μπαίνουν σαν να μην τρέχει τίποτα στα βαγόνια.

https://www.instagram.com/p/BdrgENPgkGL/

Η παράξενη παράδοση ξεκίνησε από το Improv Everywhere με έδρα τη Νέα Υόρκη το 2002. “Η ιδέα πίσω από το No Pants Subway Ride είναι απλή. Επιβάτες επιβιβάζονται σε βαγόνια του μετρό στη μέση του χειμώνα χωρίς παντελόνια.

https://www.instagram.com/p/BdrLEYWHhFB/

Οι συμμετέχοντες συμπεριφέρονται σαν να μη γνωρίζουν ο ένας τον άλλο και όλοι φοράνε παλτό, καπέλα, κασκόλ και γάντια. Το μόνο ασυνήθιστο είναι ότι δεν φοράνε παντελόνια” αναφέρει σε δήλωσή του το Improv Everywhere.

Πηγή: RT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Φρίντριχ Μερτς παρέλαβε από τον Όλαφ Σολτς την καγκελαρία της Γερμανίας με λουλούδια – «Τι μέρα κι αυτή»
«Κρατήσατε τη Γερμανία στη σωστή πορεία κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και τελικά πήρατε τις σωστές αποφάσεις», δήλωσε ο Μερτς απευθυνόμενος στον Σολτς για τις επιλογές του σχετικά με τον πόλεμο στην Ουκρανία
Ο πρώην Καγκελάριος της Γερμανίας, Όλαφ Σολτς και ο διάδοχός του, Φρίντριχ Μερτς, ηγέτης της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης (CDU), στην τελετή παράδοσης - παραλαβής στην Καγκελαρία στο Βερολίνο
Η βασίλισσα Καμίλα στο «The Tower Remembers» στο Λονδίνο για την 80η επέτειο από το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου
Χιλιάδες παπαρούνες, το σύμβολο της μνήμης στη Βρετανία, τοποθετήθηκαν προκειμένου να σχηματίσουν έναν κόκκινο «καταρράκτη» που κυλά από μία γωνία του Πύργου έως το γρασίδι ακριβώς από κάτω
Η βασίλισσα της Βρετανίας Καμίλα επισκέπτεται τον Πύργο του Λονδίνου για να δει την έκθεση κεραμικών παπαρούνων για την 80ή επέτειο του τέλους του Β' Παγκοσμίου Πολέμου 1