Κόσμος

Μέσα στα κελιά βασανιστηρίων των τζιχαντιστών [vid]

Οι οδυνηρές συνθήκες μέσα σε μια φυλακή του Ισλαμικού Κράτους όπου βασανίζονταν γυναίκες αποκαλύπτονται μετά την εισβολή Τούρκων στρατιωτών στην Al-Bab.

Οι γυναίκες αναγκάζονταν να ζουν σε κελιά χωρίς παράθυρα ή φώτα στη φυλακή των τζιχαντιστών στη συριακή πόλη Al-Bab.

Μετά από τουρκική στρατιωτική επιχείρηση απελευθερώθηκαν οι τρομοκρατημένες γυναίκες, οδηγώντας παράλληλα τους μαχητές του Ισλαμικού Κράτους μακριά από τα σύνορα της Τουρκίας.

Έδωσαν στη δημοσιότητα πλάνα από το εσωτερικό της φυλακής που δείχνει τις συνθήκες περιορισμού όπου αναγκάζονταν να ζουν οι γυναίκες.

Ο τουρκικός στρατός ανακοίνωσε πως 56 μαχητές του Ισλαμικού Κράτους σκοτώθηκαν στην Al-Bab από τις αεροπορικές επιδρομές.

Πηγή: Mirror

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η «ανύπαρκτη» σχέση της Ζιζελ Πελικό με την κόρη της μετά την υπόθεση βιασμού - «Η μητέρα μου δεν είναι σύμβολο»
Όπως γράφει η Νταριάν στο βιβλίο της, η μητέρα της δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ο σύζυγός της είχε κακοποιήσει την ίδια του την κόρη, λέγοντάς της: «Ο πατέρας σου είναι ανίκανος για κάτι τέτοιο»
Η κόρη της Gisele Pelicot, Caroline Darian 1