Κόσμος

Μέσα στο “ελληνικό” παλάτι όπου θα παντρευτεί ο Κλούνει (ΦΩΤΟ)

Όποια πέτρα κι αν σηκώνεις, Έλληνα θα βρεις λέει ο λαός και μάλλον η ρήση βρίσκει εφαρμογή και στον γάμο του Τζορτζ Κλούνεϊ με την Αμάλ Αλαμουντίν αύριο Σάββατο στη Βενετία.

Ο γάμος του γόη του Χόλιγουντ και της όμορφης δικηγόρου θα γίνει στη Βενετία από τον δήμαρχο της Ρώμης. Το ξενοδοχείο όπου θα ενώσουν τις ζωές τους ονομάζεται Aman Canal Grande, ένα επτάστερο ξενοδοχείο, αλλά παλιότερα ονομαζόταν Palazzo Papadopoli.





Ναι μάλιστα, Papadopoli από το Παπαδόπουλος. Το ξενοδοχείο ανήκε στην ελληνική οικογένεια που μετανάστευσε στη Βενετία από την Κέρκυρα στα τέλη του 19ου αιώνα. Εκεί, ο Νικόλας Παπαδόπουλος ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε τη Μανταλένα Αλντομπραντίνι, κόρη γνωστής οικογένειας της Βενετίας.









Το 450 ετών Palazzo Papadopoli έγινε ξενοδοχείο πριν από ένα χρόνο. Το πολυτελές αναγεννησιακό παλάτσο χτίστηκε το 1550 και ήταν το πρώτο σε όλη τη Βενετία που είχε ασανσέρ, ηλεκτρικό ρεύμα και τηλέφωνο!

Τα υπέροχα δωμάτιά του κοστίζουν από σχεδόν 1200€ έως 4000€ το βράδυ.

Ο Τζόρτζ Κλούνεϊ και η Αμάλ Αλαμουντίν θα μείνουν στην σουίτα πέντε αστέρων ” Hotel Cipriani” η οποία έχει ιδιωτική είσοδο και ήταν η αγαπημένη της πριγκίπισσας Νταϊάνα.









Η διεύθυνση του ξενοδοχείου λέγεται πως έχει υπογράψει συμβόλαιο εμπιστευτικότητας

Πηγή: Daily Mail
Φωτογραφίες: Reuters, ANSA, Daily Mail

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ντύθηκε νυφούλα η πρώην του George Clooney, Elisabetta Canalis!

Ψεύτικη η είδηση για τον πολιτικό γάμο του Clooney στο Λονδίνο – Κόσμος τον περίμενε στο Δημαρχείο, αλλά εκείνος δεν εμφανίστηκε!

Και βραβείο Σεσίλ Ντε Μιλ για τον Τζώρτζ Κλούνεϊ

Ταινία από τον Κλούνεϊ για ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της δεκαετίας!

Η αρραβωνιαστικιά του Τζορτζ Κλούνεϊ πάει στη Γάζα!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πώς πατέρας και γιος οργάνωσαν την τρομοκρατική επίθεση στο Σίδνεϊ – Το ταξίδι στις Φιλιππίνες και το ψέμα ότι «πάνε για ψάρεμα»
Ως βάση επιχειρήσεων είχαν νοικιάσει διαμέρισμα μέσω Airbnb, το οποίο βρίσκεται περίπου μισή ώρα μακριά από την παραλία όπου εκτυλίχθηκε το μακελειό - Από το Πακιστάν η καταγωγή τους
Πώς πατέρας και γιος οργάνωσαν την τρομοκρατική επίθεση στο Σίδνεϊ – Το ταξίδι στις Φιλιππίνες και το ψέμα ότι «πάνε για ψάρεμα»
Έλα Κουκ: Φοιτήτρια αντιπρόεδρος του ρεπουμπλικανικού συλλόγου, η μία νεκρή από την ένοπλη επίθεση στο Πανεπιστήμιο Μπράουν στις ΗΠΑ
H είδηση ότι η μία από τους δύο νεκρούς από την ένοπλη επίθεση στις ΗΠΑ, ήταν υποστηρίκτρια του κυβερνώντος κόμματος του Ντόναλντ Τραμπ, μπορεί να δώσει πολιτική διάσταση στο στυγερό έγκλημα
Η 19χρονη Έλα Κουκ