Κόσμος

Μετά τον κεραυνό έφτασε στο Βερολίνο ο Ολάντ – Σε λίγη ώρα θα δει την Μέρκελ!

Θύμα της κακοκαιρίας έπεσε το αεροσκάφος που μετέφερε τον νέο πρόεδρο της Γαλλίας στο Βερολίνο.

Ο νέος πρόεδρος της Γαλλίας έφτασε απόψε στο Βερολίνο, όπως ανέφερε ένας εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης.
Νωρίτερα τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι το προεδρικό αεροσκάφος που μετέφερε τον Φρανσουά Ολάντ υποχρεώθηκε να επιστρέψει στο Παρίσι επειδή χτυπήθηκε από κεραυνό.
 
Ο Ολάντ επιβιβάστηκε σε δεύτερο αεροσκάφος και αναχώρησε για τη γερμανική πρωτεύουσα, όπου έφτασε με καθυστέρηση περίπου μίας ώρας για να συναντηθεί με την καγκελάριο Άγγελα Μέρκελ.

Διαβάστε

Πρώτη συνάντηση Μέρκελ – Ολάντ – Τα σημεία σταθμοί στις σχέσεις Γαλλίας – Γερμανίας

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Πάπας Λέων στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά του: «Αναθέτουμε όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο στον Πρίγκιπα της Ειρήνης» – Η αναφορά του στη Γάζα και τους πρόσφυγες
«Πώς να μην θυμηθούμε τις σκηνές της Γάζας, οι οποίες εδώ και πολλές εβδομάδες είναι εκτεθειμένες στην βροχή, στον άνεμο και στο κρύο, αλλά και εκείνες τόσων άλλων προσφύγων κάθε ηπείρου» ανέφερε ο πάπας
πάπας λέων
Χριστουγεννιάτικη επικοινωνία Ζελένσκι με τους Αμερικανούς απεσταλμένους Γουίτκοφ και Κούσνερ για την Ουκρανία - «Ήταν μία καλή συζήτηση»
«Ελπίζω ότι οι συμφωνίες που επιτεύχθηκαν σήμερα με την ευκαιρία των Χριστουγέννων και οι ιδέες που συζητήσαμε θα αποδειχθούν χρήσιμες»
REUTERS