Κόσμος

Μήνας μέλιτος τέλος για πρίγκιπα Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ

Με αφορμή τα 70ά γενέθλια του πρίγκιπα Καρόλου, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση ως παντρεμένο πλέον ζευγάρι.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το πάρτι για τα 70ά γενέθλια του πρίγκιπα Καρόλου στους κήπους του παλατιού του Μπάκιγχαμ.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ απόλαυσαν μια σύντομη απόδραση μετά τον γάμο τους το Σάββατο. Και επέστρεψαν για να τιμήσουν τον πρίγκιπα Κάρολο. Θα καθυστερήσουν για λίγο καιρό τον μήνα του μέλιτος.

Στο πάρτι για τα 70ά γενέθλια του πρίγκιπα Καρόλου θα δώσουν το παρών πάνω από 6.000 άνθρωποι που συνδέονται μαζί του. Αυτή θα είναι και η πρώτη φορά που θα απευθυνθούν δημόσια στη Μέγκαν Μαρκλ ως “Her Royal Highness” και ο κόσμος θα την αποκαλέσει “Ma’am”.

Μέγκαν Μαρκλ η απείθαρχη;

Το παλάτι του Κένσινγκτον έχει αρνηθεί να σχολιάσει το κατά πόσο η Μέγκαν Μαρκλ θα μείνει πιστή στο βασιλικό πρωτόκολλο.

Από το πλευρό του πρίγκιπα Καρόλου δεν έλειπε η γυναίκα του Δούκισσα της Κορνουάλης. Απουσίαζε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ που βρισκόταν στο Μάντσεστερ για την πρώτη μαύρη επέτειο της τρομοκρατικής επίθεσης, ενώ η Κέιτ Μίντλετον βρίσκεται σε άδεια μητρότητας.

Στην πραγματικότητα ο πρίγκιπας Κάρολος θα γίνει 70 ετών στις 14 Νοεμβρίου και αναμένεται να κάνει ένα ιδιωτικό πάρτι για την οικογένεια και τους στενούς του φίλους.

Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Χαμάς δημοσίευσε νέο βίντεο με Ισραηλινό όμηρο: Γεμάτος αίματα εκλιπαρεί να αφεθούν ελεύθεροι όλοι οι κρατούμενοι
Στο βίντεο των 4 λεπτών, απεικονίζεται ο 36χρονος όμηρος Μαξίμ Χερκίν να είναι ξαπλωμένος και να αναφέρει πως τραυματίστηκε μετά από ισραηλινό βομβαρδισμό
Maxim Herkin 1
Ερντογάν για Κυπριακό: Οι διαπραγματεύσεις θα γίνουν μεταξύ δυο κρατών και όχι κοινοτήτων
«Αν δεν υπάρξει μια δίκαιη, μόνιμη, βιώσιμη και ρεαλιστική λύση στο νησί, δεν είναι δυνατόν να δεχτούμε εμείς την "Ελληνοκυπριακή Διοίκηση της Νότιας Κύπρου"» - Η αντίδραση της Λευκωσίας
Ο Ταγίπ Ερντογάν 1
Βατικανό: Ο σκληρός αγώνας για την επιβίωση της Ρώμης και η LGBTQ+ κοινότητα που θα επηρεάσει στην εκλογή του νέου Πάπα
Αμφισβητούν την διακυβέρνηση του Πάπα Φραγκίσκου οι καρδινάλιοι - Στόχος των μελών του Κονκλαβίου να γίνει ξανά η Ρώμη το επίκεντρο της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας
Καρδινάλιοι