Κόσμος

Μόνο το 4% των Γερμανών λέει “ναι” στην άμεση ένταξη της Τουρκίας στην Ε.Ε

Όπως προκύπτει από έρευνα του YouGov-Institut που έγινε για λογαριασμό του Γερμανικού Πρακτορείου Ειδήσεων μόνο το 21% των Γερμανών πιστεύει ότι θα καταστεί δυνατή η μείωση των προσφύγων με την βοήθεια της Τουρκίας, ενώ το 71% των Γερμανών δεν πιστεύει ότι η Τουρκία θα συμβάλει στη μείωσή τους.

Το 67 % των Γερμανών πολιτών δεν θεωρεί δικαιολογημένες τις τουρκικές απαιτήσεις-αντάλλαγμα, ύψους 6 δις ευρώ, και μόνο το 20% έχει διαφορετική γνώμη.
 
Υπέρ της άμεσης ένταξης της Τουρκίας στην Ε.Ε. τάσσεται μόνο το 4%, ενώ το 38% θεωρεί ότι πρέπει προηγουμένως να εκληρωθούν και άλλες προϋποθέσεις. Το 49%, δηλαδή ο ένας στου δύο, είναι κατά της ένταξής της στη Ε.Ε.
 
Επίσης, μόνο το 18% τάσσεται υπέρ της χορήγησης βίζας σε Τούρκους πολίτες, ενώ η συντριπτική πλειοψηφία, το 70%, είναι αντίθετη.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Λύγισε η Σαβάνα Γκάθρι στην πρώτη συνέντευξη για την απαγωγή της μητέρας της: «Αφόρητη αγωνία, φαντάζομαι τον τρόμο της κάθε νύχτα»
Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Today» δεν έχει χάσει την πίστη της ότι η μητέρα της θα βρεθεί, παρόλο που έχουν χαθεί τα ίχνη της για πάνω από 8 εβδομάδες
Η Σαβάνα Γκάθρι
Η επιστροφή του ανθρώπου στη Σελήνη: Το μεγάλο στοίχημα της Artemis II και οι 4 αστροναύτες που θα πετάξουν πιο μακριά από ποτέ
Τρεις Αμερικανοί κι ένας Καναδός θα ταξιδέψουν στο Orion της NASA, προσφέροντας μοναδικές εικόνες της Σελήνης και ανοίγοντας το δρόμο για μελλοντικές επανδρωμένες προσγειώσεις
Reid Wiseman, Victor Glover, Christina Koch και Jeremy Hansen, οι 4 αστροναύτες της Artemis II της NASA