Κόσμος

Μπόρις Τζόνσον: “Είναι ήδη ο νέος αρχηγός των Συντηρητικών”!

Τον Μπόρις Τζόνσον δείχνει ήδη νικητή των εκλογών των Συντηρητικών στη θέση της Τερέζα Μέι έρευνα με βάση τις μέχρι στιγμής ψήφους στο κόμμα.

Ο υποψήφιος διάδοχος στην ηγεσία των Συντηρητικών με την μεγαλύτερη προτίμηση, Μπόρις Τζόνσον, φαίνεται ότι είναι ήδη ο νικητής του αγώνα, έναντι του αντιπάλου του, Τζέρεμι Χαντ, όπως δείχνει έρευνα της ιστοσελίδας ConservativeHome, 12 μέρες πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία, βασισμένη στις ψήφους των μελών του κόμματος που έχουν ψηφίσει μέχρι στιγμής.

Μπόρις Τζόνσον: Νίκη με… περίπατο

Η ιστοσελίδα των Συντηρητικών, που διενεργεί τακτικά έρευνες στα μέλη του κόμματος, ισχυρίζεται ότι ο Μπόρις Τζόνσον είναι ο νικητής, καθώς το 71% των ερωτηθέντων δηλώνει ότι έχει ήδη ψηφίσει, και το αποτέλεσμα στην ερώτηση ποιος πρέπει να είναι ο επόμενος επικεφαλής του κόμματος, μετά την Τερέζα Μέι, το 72% απαντά υπέρ του Τζόνσον, ενώ το 28% υπέρ του Χαντ.

Η ιστοσελίδα υποστηρίζει ότι ακόμη και εάν όλες οι ψήφοι που θα δίνονται από σήμερα είναι υπέρ του Χαντ, δεν θα μπορέσει να μειώσει τη διαφορά.

Και προηγούμενες έρευνες, έδειξαν ότι το αποτέλεσμα ευνοεί τον Μπόρις Τζόνσον, όπως και δημοσκόπηση της YouGov στα μέλη των Τόρις την προηγούμενη εβδομάδα, η οποία έδειχνε τον Τζόνσον μπροστά με μεγάλη διαφορά (48%) από τον Χαντ, παρά τα αρνητικά δημοσιεύματα εκείνων των ημερών για την προσωπική ζωή του πρώην υπουργού Εξωτερικών.

Το μεγάλο προβάδισμα του Τζόνσον παρέμεινε αναλλοίωτο σε σύγκριση με παλαιότερη έρευνα που είχε γίνει τον Ιούνιο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Πάπας Λέων στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά του: «Αναθέτουμε όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο στον Πρίγκιπα της Ειρήνης» – Η αναφορά του στη Γάζα και τους πρόσφυγες
«Πώς να μην θυμηθούμε τις σκηνές της Γάζας, οι οποίες εδώ και πολλές εβδομάδες είναι εκτεθειμένες στην βροχή, στον άνεμο και στο κρύο, αλλά και εκείνες τόσων άλλων προσφύγων κάθε ηπείρου» ανέφερε ο πάπας
πάπας λέων
Χριστουγεννιάτικη επικοινωνία Ζελένσκι με τους Αμερικανούς απεσταλμένους Γουίτκοφ και Κούσνερ για την Ουκρανία - «Ήταν μία καλή συζήτηση»
«Ελπίζω ότι οι συμφωνίες που επιτεύχθηκαν σήμερα με την ευκαιρία των Χριστουγέννων και οι ιδέες που συζητήσαμε θα αποδειχθούν χρήσιμες»
REUTERS