Κόσμος

Μυστική συνάντηση της Taylor Swift με θαυμάστριες της στο σπίτι της

Η Taylor Swift κάλεσε μια ομάδα τυχερές θαυμάστριές της σε μια μυστική συνάντηση στο σπίτι της, στο Λονδίνο για να ακούσουν το καινούργιο της άλμπουμ "Lover".

Ενώ το άλμπουμ αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 23 Αυγούστου η Αμερικανίδα τραγουδίστρια της ποπ έκανε μία ανέλπιστη έκπληξη στις πιο φανατικές θαυμάστριες, οι οποίες είχαν το αποκλειστικό προνόμιο να ακούσουν τα τραγούδια του άλμπουμ στο σπίτι της.

Φυσικά μετά έσπευσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να αποκαλύψουν τι ακριβώς συνέβη.

“Το άλμπουμ είναι υπέροχο” έγραψε μία θαυμάστρια στο Twitter. “Πιστεύω ότι υπάρχει κάποιο τραγούδι για τον καθένα σε αυτό το άλμπουμ” πρόσθεσε.

“Εφ’όσον δεν επιτρέπεται να αποκαλύψω περισσότερα για τη μουσική, θα γράψω άλλα πράγματα που θυμάμαι από τη συνάντηση” ανέφερε.

“Μας πρόσφερε τραγανές λιχουδιές από ρύζι σε σχήμα καρδιάς και ήταν ροζ, μπλε και μοβ. Είχε επίσης κλασικά M&Ms, άλλα που έγραφαν LOVER και κάποια σε σχήμα καρδιάς”, έγραψε.

Άλλες θαυμάστριες ανάρτησαν φωτογραφίες τους με τη Σουίφτ και έγραψαν ενθουσιασμένες ότι έφαγαν μπισκότα και σοκολάτες και ότι είχε ντουλάπια γεμάτα επιτραπέζια παιχνίδια.

“Ποτέ δεν θα ξεχάσω αυτή τη βραδιά” έγραψε μία θαυμάστρια της τραγουδίστριας.

“Σε ευχαριστώ Τέιλορ από τα βάθη της καρδιάς μου. Σ’ ευχαριστώ για την απίστευτη βραδιά! Σ’ ευχαριστώ που με κάλεσες, που με εμπιστεύτηκες, που με αγκάλιασες και μου χαμογέλασες με τα όμορφα μπλε μάτια σου. Είμαι για πάντα ευγνώμων” αναφέρει στην ανάρτησή της μία άλλη θαυμάστρια.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Χουάν Κάρλος για όλους και για όλα στο βιβλίο του «Reconciliation»: «Ο γιος μου Φελίπε μού γύρισε την πλάτη – Η Σοφία είναι αναντικατάστατη»
Ο τέως βασιλιάς της Ισπανίας δηλώνει μετανιωμένος στα απομνημονεύματά του για τις ερωμένες του και το δώρο των 100 εκατ. από τη Σαουδική Αραβία και ονειρεύεται να επιστρέψει στην Ισπανία
Τα απομνημονεύματα του Χουάν Κάρλος
Ουκρανία: Το Κίεβο ενισχύει τα στρατεύματά του στο Ποκρόφσκ – Η Ρωσία ισχυρίζεται ότι έχει περικυκλώσει την στρατηγική πόλη
Καθώς οι μάχες εντείνονται στην ανατολική Ουκρανία, η Μόσχα υποστηρίζει ότι έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο στο Ποκρόφσκ, ενώ το Κίεβο διαψεύδει κάθε περικύκλωση και ανακοινώνει την αποστολή ενισχύσεων στο μέτωπο του Ντονμπάς
Ουκρανοί στρατιώτες στο Ποκρόβσκ