Κόσμος

Νέα Υόρκη: Άγνωστος έβαλε φωτιά σε έναν άνδρα κοντά στην Times Square

Εγκαύματα σε πρόσωπο, λαιμό, στήθος και χέρια υπέστη ο 45χρονος άνδρας

Απίστευτο περιστατικό στη Νέα Υόρκη με ένα άτομο να βάζει φωτιά σε έναν άνδρα κοντά στην Times Square και να εξαφανίζεται.

Το συμβάν έγινε λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα της Κυριακής (16/03/2025) κοντά στην δυτική 41η οδό και την 7η λεωφόρο στην Times Square στη Νέα Υόρκη.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν το 45χρονο θύμα και έσβησαν την φωτιά από το σώμα του, ενώ μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής σε σταθερή κατάσταση.

Οι Αρχές πιστεύουν πως το θύμα γνωρίζει τον άνδρα που του έβαλε φωτιά, όμως ξεκαθάρισαν πως η υπόθεση παραμένει υπό διερεύνηση.

Βίντεο δείχνει το θύμα να περπατά στο πεζοδρόμιο χωρίς μπλούζα και συνοδευόμενο από πυροσβέστες μετά την κατάσβεση της φωτιάς, ενώ φαίνονται τα εγκαύματα σε πρόσωπο, λαιμό, στήθος και χέρια.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Πάπας Λέων στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά του: «Αναθέτουμε όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο στον Πρίγκιπα της Ειρήνης» – Η αναφορά του στη Γάζα και τους πρόσφυγες
«Πώς να μην θυμηθούμε τις σκηνές της Γάζας, οι οποίες εδώ και πολλές εβδομάδες είναι εκτεθειμένες στην βροχή, στον άνεμο και στο κρύο, αλλά και εκείνες τόσων άλλων προσφύγων κάθε ηπείρου» ανέφερε ο πάπας
πάπας λέων
Χριστουγεννιάτικη επικοινωνία Ζελένσκι με τους Αμερικανούς απεσταλμένους Γουίτκοφ και Κούσνερ για την Ουκρανία - «Ήταν μία καλή συζήτηση»
«Ελπίζω ότι οι συμφωνίες που επιτεύχθηκαν σήμερα με την ευκαιρία των Χριστουγέννων και οι ιδέες που συζητήσαμε θα αποδειχθούν χρήσιμες»
REUTERS