Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Νέα Ζηλανδία: Η πρωθυπουργός διέκοψε ενημέρωση για τον κορονοϊό για να βάλει για ύπνο την κόρη της

Νέα Ζηλανδία: Η πρωθυπουργός διέκοψε ενημέρωση για τον κορονοϊό για να βάλει για ύπνο την κόρη της

Η πανδημία του κορονοϊού έφερε νέα δεδομένα στην καθημερινότητα μας και μέσα σ’ αυτά είναι και η τηλεργασία. Το να δουλεύεις από το σπίτι, ωστόσο, μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπο με πολλά απρόοπτα, όπως συνέβη και στην πρωθυπουργό της Νέας Ζηλανδίας. 

Τις τελευταίες ώρες κάνει τον γύρο των social media βίντεο που δείχνει την πρωθυπουργό της Νέας Ζηλανδίας Jacinda Ardern να διακόπτει την ενημέρωση για τον κορονοϊό, αφού έπρεπε να βάλει την κορούλα της για ύπνο. Το τριών ετών κοριτσάκι διέκοψε την μαμά του, ενώ εκείνη ήταν live σε εκπομπή και εξηγούσε τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνησή της. 

Η μικρή Neve ακούγεται εκτός πλάνου να φωνάζει «μανούλα», με την πρωθυπουργό της Νέας Ζηλανδίας να της απαντάει: «Έπρεπε να είσαι στο κρεβάτι σου γλυκιά μου. Πήγαινε στο κρεβάτι σου και θα έρθω να σε δω σε λίγο. Η νταντά θα σε πάει στο κρεβάτι σου».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο:

Η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας Jacinda Ardern στη συνέχεια γύρισε στο πλάνο της και χαμογελώντας ζήτησε συγγνώμη από τους τηλεθεατές. Σχολίασε επίσης ότι όπως φάνηκε ήταν μια αποτυχημένη προσπάθεια ύπνου και επιστρέφει στην ζωντανή ροή του προγράμματος.

Με πληροφορίες από The Independent

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις