Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Νέο ξέσπασμα Τσελίκ κατά Καμμένου! “Αλαζόνας πολιτικός κωμικός” – “Υπενθυμίζουμε στον Τσίπρα ότι η ανομία και η πρόκληση γίνονται από τον δικό του υπουργό”

Νέο ξέσπασμα Τσελίκ κατά Καμμένου! “Αλαζόνας πολιτικός κωμικός” – “Υπενθυμίζουμε στον Τσίπρα ότι η ανομία και η πρόκληση γίνονται από τον δικό του υπουργό”
Φωτογραφία αρχείου Reuters

– Παραλήρημα του υπουργού Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Άγκυρας στο Twitter
– Ζητά από την Ευρωπαϊκή Ένωση να καταδικάσει τις δηλώσεις του Έλληνα υπουργού Εθνικής Άμυνας για την Τουρκία
– Πριν από τρεις ημέρες, ο Ομέρ Τσελίκ είχε χαρακτηρίσει “άμυαλο” τον Καμμένο

Στο στόχαστρο του Ομέρ Τσελίκ βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Πάνος Καμμένος. Ο υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Άγκυρας χαρακτήρισε τον Έλληνα υπουργό Εθνικής Άμυνας “αλαζόνα πολιτικό κωμικό”. Λίγες ημέρες νωρίτερα, ο Τσελίκ είχε αποκαλέσει τον Καμμένο “άμυαλο”.

Στο Twitter, αρχικά ο Τούρκος υπουργός ανέφερε ότι συχνά λέγεται πως η αλληλεγγύη στην ΕΕ πρέπει να βασίζεται στις αρχές της κοινής στάσης και στη συνέχεια τόνισε ότι η αλληλεγγύη της Ενωσης σε Ελλάδα και Κύπρο δεν βασίζεται σε αρχές.

Αν γινόταν αυτό, η ΕΕ θα έπρεπε να καταδικάσει τις δηλώσεις και τις ενέργειες «του προσώπου που φέρει τον τίτλο “Ελληνας υπουργός Αμυνας’’», συνέχισε ο Τσελίκ, που στη συνέχεια χρησιμοποιεί βαριές εκφράσεις σε βάρος του κ. Καμμένου.

Παρακολουθούμε τις δηλώσεις Τσίπρα…

«Αυτός ο “πολιτικός κωμικός”που φέρει τον τίτλο “Ελληνας υπουργός Αμυνας” διαρκώς προκαλεί. Η ελληνική κυβέρνηση δίνει τη συναίνεσή της σε αυτόν τον προβοκάτορα, που μιλά για την ενίσχυση των ενόπλων δυνάμεων έναντι της Τουρκίας. Παρακολουθούμε τις δηλώσεις του Ελληνα πρωθυπουργού Τσίπρα για τις πολιτικές και νομικές αρχές σε διάφορα ζητήματα. Υπενθυμίζουμε ότι η ανομία και η πρόκληση γίνονται από τον δικό του υπουργό», συνέχισε ο Τσελίκ με απανωτές αναρτήσεις.

Αμέσως μετά ο Τούρκος υπουργός σημείωσε ότι ενώ η ΕΕ υπενθυμίζει στον κόσμο τις πολιτικές αρχές, δεν μπορεί να αγνοήσει τον υπουργό Αμυνας. «Πρέπει να καταδικάσει αυτό το πρόσωπο. Πρέπει να προειδοποιήσει την ελληνική κυβέρνηση. Οι αρχές είναι για όλους, δεν μπορούν να αγνοούνται ενώπιον των άδικων συμπεριφορών των μελών της», τονίζει, διαφορετικά πρόκειται για κενή αλληλεγγύη.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις