Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Νέο video δευτερόλεπτα μετά την επίθεση στη γέφυρα του Γουεστμίνστερ

Νέο video δευτερόλεπτα μετά την επίθεση στη γέφυρα του Γουεστμίνστερ

Εικόνες που μόνο κόμπο στο στομάχι μπορούν να προκαλέσουν. Οι πρώτες στιγμές μετά την πρώτη επίθεση του τρομοκράτη στο Λονδίνο. Στόχος του, αμέριμνοι πολίτες που περπατούσαν στο πεζοδρόμιο της γέφυρας του Γουεστμίνστερ.

Άνθρωποι πεσμένοι στο πεζοδρόμιο. Τραυματισμένοι και γεμάτοι αίματα. Λίγο νωρίτερα, ο δράστης της τρομοκρατικής επίθεσης έχει πέσει με ένα αυτοκίνητο 4Χ4 πάνω στο πλήθος, παρασέρνοντας τα πάντα. Σκότωσε τουλάχιστον δυο ανθρώπους πριν διαφύγει με σκοπό να εισβάλει στη Βουλή. Εκεί, πριν πέσει νεκρός, σκότωσε έναν αστυνομικό.

Κατά μήκος της γέφυρας άνθρωποι πεσμένοι στο έδαφος. Κάποιοι, δέχονται τις πρώτες βοήθειες από μέλη των σωστικών συνεργείων που έχουν φτάσει στο σημείο. Άλλοι, είναι στην αγκαλιά των δικών τους κι άλλοι δέχονται λόγια παρηγοριάς από αγνώστους.

«Τι έγινε» διερωτάται η γυναίκα που καταγράφει με το κινητό της τα πάντα. Το video που φέρνει στο φως της δημοσιότητας η Mirror είναι ακόμη ένα, από τα πολλά, που αποτύπωσαν τον τρόμο και τον πανικό που επικράτησε στο Λονδίνο. Κάποιος της λέει για ένα αυτοκίνητο που έπεσε πάνω στον κόσμο. Κανείς δεν ξέρει εκείνη την ώρα πως γίνεται μάρτυρας μιας τρομοκρατικής επίθεσης στη βρετανική πρωτεύουσα.

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε