Κόσμος

Ντόναλντ Τραμπ: Ξεχειλίζει από «αγάπη» η ευχή του για του Αγίου Βαλεντίνου – «Θα σας απελάσουμε»

Το «ρομαντικό» φωτομοντάζ με τον σύμβουλό του για τη μεταναστευτική πολιτική, Τομ Χόμαν

Τι μήνυμα θα περιμένατε από τον Ντόναλντ Τραμπ για τη σημερινή (14.02.2025) ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου;

Αρχικά, η ανάρτηση του Λευκού Οίκου με αφορμή τον Άγιο Βαλεντίνο παραπέμπει αρχικά στη γιορτή των ερωτευμένων: ροζ φόντο, καρδούλες, οι πρώτοι στίχοι ενός ποιήματος… Ωστόσο το μήνυμα του Λευκού Οίκου – δηλαδή του Ντόναλντ Τραμπ- στην πλατφόρμα Χ για του Αγίου Βαλεντίνου δεν κρύβει τίποτα το ρομαντικό, μόνο μια απειλή εναντίον των παράτυπων μεταναστών.

Στο φωτομοντάζ που έδωσε στη δημοσιότητα ο επίσημος λογαριασμός του Αμερικανού προέδρου, εικονίζονται ο Τραμπ, με σοβαρό ύφος, και ο ειδικός σύμβουλός του για τη μεταναστευτική πολιτική Τομ Χόμαν, σε ροζ φόντο.

Ο Λευκός Οίκος έχει προσθέσει ακόμη και τη δική του εκδοχή ενός ποιήματος που, κατά παράδοση, συνδέεται με τη γιορτή των ερωτευμένων, στις 14 Φεβρουαρίου: «Κόκκινα τριαντάφυλλα και μπλε βιολέτες, μπείτε παράνομα και θα σας απελάσουμε».

Και φυσικά, δεν λείπει η ευχή: «Χαρούμενη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου», συνοδευόμενη από μια κόκκινη καρδούλα.

Ο Τραμπ έχει δηλώσει πολλές φορές ότι θα προχωρήσει σε μαζικές απελάσεις παράτυπων μεταναστών.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναρτήσει κανένα μήνυμα για του Αγίου Βαλεντίνου με παραλήπτρια τη σύζυγό του, Μελάνια.

Ο πρώην πρόεδρος Τζο Μπάιντεν και η σύζυγός του Τζιλ αντάλλαζαν ευχές κάθε χρόνο στις 14 Φεβρουαρίου και η πρώην πρώτη κυρία στόλιζε τον κήπο του Λευκού Οίκου με μεγάλες καρδιές από χαρτόνι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σχεδόν 1 εκατ. δολάρια σε δωρεές για τον 43χρονο ήρωα της πολύνεκρης επίθεσης στο Σίδνεϊ – Καρέ καρέ πώς κατάφερε να αφοπλίσει τον δράστη
Ο 43χρονος Αχμέντ ελ Αχμέντ νοσηλεύεται με δύο τραύματα από σφαίρες στον ώμο - «Θα πεθάνω, σε παρακαλώ δες την οικογένειά μου και πες τους ότι σκοτώθηκα προσπαθώντας να σώσω ζωές»
Ο 43χρονος Αχμέντ ελ Αχμέντ, πατέρας δύο παιδιών
7
Πώς πατέρας και γιος οργάνωσαν την τρομοκρατική επίθεση στο Σίδνεϊ – Το ταξίδι στις Φιλιππίνες και το ψέμα ότι «πάνε για ψάρεμα»
Ως βάση επιχειρήσεων είχαν νοικιάσει διαμέρισμα μέσω Airbnb, το οποίο βρίσκεται περίπου μισή ώρα μακριά από την παραλία όπου εκτυλίχθηκε το μακελειό - Από το Πακιστάν η καταγωγή τους
Πώς πατέρας και γιος οργάνωσαν την τρομοκρατική επίθεση στο Σίδνεϊ – Το ταξίδι στις Φιλιππίνες και το ψέμα ότι «πάνε για ψάρεμα»
Έλα Κουκ: Φοιτήτρια αντιπρόεδρος του ρεπουμπλικανικού συλλόγου, η μία νεκρή από την ένοπλη επίθεση στο Πανεπιστήμιο Μπράουν στις ΗΠΑ
H είδηση ότι η μία από τους δύο νεκρούς από την ένοπλη επίθεση στις ΗΠΑ, ήταν υποστηρίκτρια του κυβερνώντος κόμματος του Ντόναλντ Τραμπ, μπορεί να δώσει πολιτική διάσταση στο στυγερό έγκλημα
Η 19χρονη Έλα Κουκ