Κόσμος

Ο Φιντέλ όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί! Σπάνιες φωτογραφίες

Φωτογραφίες του ηγέτη της Κούβας Φιντέλ Κάστρο που δείχνουν μια άλλη πλευρά του ανακαλύφθηκαν σε διαμέρισμα στο Τορόντο.

Σε μία από αυτές στέκεται δίπλα στον Τσε Γκεβάρα ενώ υποδέχονται τον δικτάτορα της Ινδονησίας Suharto στα τέλη της δεκαετίας του 1950 στο αεροδρόμιο.

Υπάρχουν φωτογραφίες του Κουβανού ηγέτη με γυλιά ηλίου και πούρο ενώ φτιάχνει ένα καλάμι ψαρέματος και να πίνει κόκα κόλα στα εγκαίνια του εργοστασίου εμφιάλωσης στην Αβάνα.

Οι φωτογραφίες  του Alberto Korda είχαν αγοραστεί για μόλις 20 δολάρια σε υπαίθρια αγορά στην Αβάνα πριν από περισσότερα από 20 χρόνια.

Ο βετεράνος διαφημιστής Ron Telpner από το Τορόντο είχε κρατήσει τις σπάνιες φωτογραφίες, που εκτιμάται ότι αξίζουν τουλάχιστον 30.000 λίρες, στο συρτάρι του μέχρι σήμερα.

Οι 30 ασπρόμαυρες φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί μεταξύ του 1957 και 1959.

Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σε αυτοκτονία φέρεται να αποδίδεται ο μυστηριώδης θάνατος του 35χρονου στην Ιταλία - «Έτρεχε προς το αεροπλάνο και τον ρούφηξε ο κινητήρας»
Ο 35χρονος Andrea Russo φέρεται να είχε σχεδιάσει την αυτοκτονία του - Αυτόπτες μάρτυρες τον είδαν να τρέχει προς το αεροπλάνο λίγο πριν βρει τραγικό θάνατο στο Μπέργκαμο
Αεροσκάφη φαίνονται στο αεροδρόμιο του Μπέργκαμο, μετά την προσωρινή αναστολή της λειτουργίας των πτήσεων, όταν ένα άτομο έχασε τη ζωή του στον διάδρομο κατά τη διάρκεια των προετοιμασιών απογείωσης
Μπαϊράκι Χάφταρ: Τα καψόνια στην ευρωπαϊκή αντιπροσωπεία στη Βεγγάζη – Όλο το παρασκήνιο
Αφού ο Χάφταρ ανακοίνωσε ότι η συνάντηση θα γινόταν με τους υπουργούς της κυβέρνησής του, ο επίτροπος Μπρούνερ ξεκαθάρισε ότι η ΕΕ δεν αναγνωρίζει επίσημα την κυβέρνηση της Βεγγάζης, πράγμα που εξόργισε τον κυβερνήτη της ανατολικής Λιβύης
Ο Χαλίφα Χάφταρ 24