Κόσμος

Ο Γουίλιαμ είχε χωρίσει την Κέιτ Μίντλετον από το τηλέφωνο

Η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, είναι παντρεμένοι εδώ και 13 χρόνια, αλλά η σχέση πέρασε από αρκετές διακυμάνσεις πριν φτάσουν στον αρραβώνα και τον βασιλικό γάμο τους.

Στη νέα βιογραφία του Robert Jobson, «Catherine, the Princess of Wales: A biography of the future queen», που κυκλοφορεί στις 06.08.2024 ο συγγραφέας κάνει μια αναδρομή στο ειδύλλιο του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της πριγκίπισσας της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον μετά την αποφοίτησή τους από το Πανεπιστήμιο του St. Andrews το 2005.

Όπως αποκαλύπτει ο βασιλικός συνεργάτης του ABC News, Robert Jobson, ο Γουίλιαμ είχε χωρίσει την Κέιτ και μάλιστα μέσω τηλεφώνου.

Ο χωρισμός έγινε τον Ιανουάριο του 2007, τότε που η Κέιτ ήταν έτοιμη να κλείσει τα 25 της χρόνια, ο Γουίλιαμ υπηρετούσε στο στρατό και ο βρετανικός Τύπος περίμενε με αγωνία την είδηση ενός βασιλικού αρραβώνα, σύμφωνα με το βιβλίο.

«Χωρίς καμία προειδοποίηση, της τηλεφώνησε για να της πει να χωρίσουν» αναφέρεται στο βιβλίο.

«Της είπε ότι χρειάζονταν “λίγο χώρο” για να βρουν τον “δικό τους δρόμο” και ότι δεν μπορούσε να της τάξει γάμο». 

Σε μια συναισθηματικά φορτισμένη συνομιλία 30 λεπτών, και οι δύο συμφώνησαν ότι βρίσκονταν σε διαφορετική φάση, σύμφωνα με το βιβλίο του Jobson.

«Ήταν ένα μεγάλο πλήγμα για την Κάθριν, η οποία ένιωθε διπλά απογοητευμένη αφού ο Γουίλιαμ την χώρισε από το τηλέφωνο. Αν και δεν ήταν η πρώτη φορά που ο διάδοχος διέκοπτε τη σχέση τους, τότε αισθάνθηκε ότι το τέλος ήταν οριστικό».

kate william

Μετά από κάποιο διάστημα που χώρισαν, ο Γουίλιαμ και η Κέιτ, ξαναβρέθηκαν σε πάρτι κοινού φίλου και τα ξαναβρήκαν, σύμφωνα με το βιβλίο.

Ο συγγραφέας δήλωσε την Τετάρτη στην εκπομπή «Good Morning America» ότι ο Γουίλιαμ γρήγορα «μετάνιωσε» για αυτόν τον χωρισμό.

«Νομίζω ότι εκείνη την εποχή ήταν αρκετός νέος, όπως και η Κέιτ, και πιθανότατα ήταν το σωστό ζευγάρι τη λάθος στιγμή, και ένιωσε ότι δεν ήθελε πραγματικά να παντρευτεί εκείνη την εποχή», είπε ο συγγραφέας.

«Νομίζω ότι λίγο αργότερα, όταν την είδε να διασκεδάζει έξω με την αδελφή της και να απολαμβάνει τα ραντεβού και τη ζωή, ενώ εκείνος ήταν κολλημένος μακριά σε ένα στρατόπεδο, φαίνεται ότι συνειδητοποίησε ότι είχε κάνει ένα μεγάλο λάθος και έπρεπε να την ξανακερδίσει».

Το ειδύλλιό τους συνεχίστηκε και τελικά μετακόμισαν μαζί πριν τον αρραβώνα τους το 2010 και τον γάμο τους την επόμενη χρονιά.

Πληροφορίες από ABC

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τι είναι οι «Μπλε Δράκοι» που τρομάζουν τους κολυμβητές – Το εντυπωσιακό αλλά επικίνδυνο θαλάσσιο πλάσμα
Σπάνιοι, εντυπωσιακοί και επικίνδυνοι: οι «Μπλε Δράκοι» έχουν προκαλέσει συναγερμό σε παραλίες της Μεσογείου, καθώς το τσίμπημά τους μπορεί να αποδειχθεί θανατηφόρο
Μπλε δράκοι
Ο Τραμπ βλέπει τον εαυτό του ως Νίξον απέναντι στον Χρουστσόφ: «Αδύνατο να κερδίσεις πόλεμο χωρίς επίθεση στη χώρα – εισβολέα»
Ο Αμερικανός πρόεδρος δημοσίευσε φωτογραφία – σύγκριση με το ιστορικό «Kitchen Debate» του 1959 και επανέλαβε ότι αν ήταν στον Λευκό Οίκο ο πόλεμος στην Ουκρανία δεν θα είχε ξεκινήσει ποτέ
Ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Βλαντίμιρ Πούτιν 1
Ισραήλ: Εντολή Νετανιάχου για διαπραγματεύσεις απελευθέρωσης των ομήρων και κατάπαυση πυρός
Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ δήλωσε ότι έδωσε το «πράσινο φως» για συνομιλίες με στόχο μια συμφωνία για τους ομήρους και μια κατάπαυση του πυρός στη Γάζα, χωρίς ωστόσο να στείλει αντιπροσωπεία στο Κατάρ ή στην Αίγυπτο
Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου 1
Πυρκαγιές στην Ευρώπη: Ρεκόρ με περισσότερα από 10 εκατομμύρια στρέμματα καμένα το 2025
Οι δασικές πυρκαγιές έχουν ήδη καταστρέψει μια έκταση ίση με την Κορσική, ξεπερνώντας μέσα σε οκτώ μήνες το προηγούμενο ρεκόρ του 2017, σύμφωνα με τα στοιχεία του ευρωπαϊκού συστήματος EFFIS
Πυρκαγιά στην Πορτογαλία
Ο Βλαντίμιρ Πούτιν απαιτεί την παράδοση του Ντονμπάς και την παραίτηση της Ουκρανίας από την ένταξη στο ΝΑΤΟ για συμφωνία ειρήνης
Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το Reuters, ο Ρώσος πρόεδρος ζήτησε από το Κίεβο να παραδώσει πλήρως το Ντονμπάς, να παραιτηθεί από την ένταξη στο ΝΑΤΟ και να απαγορεύσει την ανάπτυξη δυτικών στρατευμάτων στο έδαφός του
Ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ και ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν 1