Κόσμος

Ο καρκίνος “χτύπησε” και τους Fleetwood Mac

Ο μπασίστας του δημοφιλούς συγκροτήματος Fleetwood Mac, Τζον Μακβί, διεγνώστη με καρκίνο με αποτέλεσμα η ροκ μπάντα να ακυρώσει τις συναυλίες της στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία, προκειμένου να υποβληθεί σε θεραπεία, αναφέρει το πρακτορείο Ρόιτερς επικαλούμενο σχετική ανακοίνωση του συγκροτήματος.

Οι Fleetwood Mac είχαν μόλις ολοκληρώσει την περιοδεία τους στην Ευρώπη και ετοιμάζονταν για τις συναυλίες στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία.

Ο Τζον Μακβί, 67 ετών, «την περίοδο που ήταν προγραμματισμένες οι συναυλίες θα υποβληθεί σε θεραπεία για τον καρκίνο», αναφέρεται στην ανακοίνωση. «Ελπίζουμε οι θαυμαστές μας από την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία να ευχηθούν στο Τζον, όπως κι εμείς, καλή ανάρρωση μαζί με όλες τις ευχές μας στην οικογένειά του», δήλωσαν οι Στίβι Νικς και Λίντσεϊ Μπάκινγκχαμ σε ανακοίνωσή τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πέθανε ο θρύλος της ροκ Lou Reed – Αφιέρωμα στη ζωή του και την καριέρα του

Αυτοκτόνησε ο κιθαρίστας των Fleetwood Mac

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο οικογένεια Τραμπ απλώνει τα «πλοκάμια» της στην Ευρώπη: Θα φτιάξει Trump Tower στο Βουκουρέστι
Αν και στην πρώτη θητεία του Ντόναλντ Τραμπ η Τrump Organization δεν επεδίωκε συμφωνίες με χώρες του εξωτερικού αυτό φαίνεται πως άλλαξε με τη δεύτερη φορά που ο Ρεπουμπλικάνος μπήκε στον Λευκό Οίκο
Trump Tower
Συντετριμμένη η σύζυγος του CEO της Lufthansa από το τροχαίο δυστύχημα στη Σαρδηνία: «Λιποθύμησε ενώ έκανε ανάνηψη στο θύμα»
Ο δικηγόρος της 51χρονης υποστήριξε πως η πελάτισσά του σταμάτησε όταν έφτασε στη διάβαση πεζών αλλά δεν αντιλήφθηκε την 24χρονη - «Σεν εγκατέλειψε ποτέ το θύμα, κατέβηκε κιόλας να της δώσει τις πρώτες βοήθειες»
O Carsten Spohr με την Vivian Spohr