Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

«Ο Κέβιν Σπέισι είναι χειρότερος από τον ναζί πατέρα μας – Φερόταν σαν εραστής στη μητέρα μας»

Κέβιν Σπέισι

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον Κέβιν Σπέισι από τον αδερφό του. Ο Randy Fowler ισχυρίζεται ότι ο διάσημος ηθοποιός είναι χειρότερος από τον ναζί βιαστή πατέρα τους. Αναφέρεται στην ανατριχιαστική του σχέση με τη μητέρα τους.

Ο Randy Fowler αποκαλύπτει ότι παραλίγο μια φορά να σκοτώσει τον πατέρα τους που χαρακτήριζε τέρας για την απάνθρωπη συμπεριφορά του. Τον είχε βιάσει πάνω από 50 φορές όταν ήταν 14 ετών. Το αποκαλυπτικό βιβλίο του εκδόθηκε εβδομάδες μετά τις καταγγελίες σεξουαλικής κακοποίησης σε βάρος του αδερφού του Κέβιν Σπέισι.

“Άκουσα ότι ο Κέβιν Σπέισι μπήκε σε κλινική απεξάρτησης από το σεξ. Με συγχωρείτε αλλά βρίσκεται σε λάθος κτίριο. Είναι πολύ πιο σοβαρό από αυτό. Ο Κέβιν Σπέισι ήταν βασιλιάς στον θρόνο του και εκθρονίστηκε μετά τις καταγγελίες. Εκμεταλλευόταν τους ανθρώπους με τον πλούτο και την εξουσία του.

Όλη μου τη ζωή σκεφτόμουν ότι προστάτευα τον Κέβιν Σπέισι από τον πατέρα μας και αποδεικνύεται ότι ήταν για το τίποτα γιατί έγινε χειρότερος από εκείνον. Αναρωτιέμαι αν έπεσε και εκείνος θύμα κακοποίησης. Είναι χειρότερος γιατί είχε χρήματα και εξουσία. Με αυτά αποκτάς επιρροή”.

Ο πατέρας του Κέβιν Σπέισι

Ο Κέβιν Σπέισι

Η ανατριχιαστική σχέση του Κέβιν Σπέισι με τη μητέρα του

Αναφέρεται και στην ανατριχιαστική σχέση του Κέβιν Σπέισι με τη μητέρα τους Kathleen. Ζήλευε όταν ήταν γύρω της και ενεργούσε πιο πολύ σαν εραστής της. Έξι μήνες πριν από τον θάνατό της τον παρακάλεσε να του αγοράσει εισιτήριο για να μπορέσει να τη δει. Του το αρνήθηκε. Μόνο λίγο πριν πεθάνει του αγόρασε εισιτήριο για να μπορέσει να την αποχαιρετήσει.

Ο Κέβιν Σπέισι με τον αδερφό του

“Θυμάμαι ότι όταν κάθισα δίπλα της με έσπρωξε από τη μέση γιατί δεν ήθελε να κάθομαι δίπλα της. Ζήλευε απίστευτα. Η σχέση τους ήταν πολύ περίεργη. Υπήρχαν φήμες στην οικογένειά μας. Δεν είναι μόνο κάτι που σκέφτομαι”.

Πηγή: News.com.au

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις