Κόσμος

Ο κορονοϊός κλείνει αεροδρόμια σε Ρώμη, Παρίσι και Όσλο!

Λουκέτο βάζουν αεροδρόμια σε τρεις μεγάλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Θα υπολειτουργεί το Φιουμιντσίνο στην Ρώμη. Η Νορβηγία σκέφτεται να κλείσει πολλά αεροδρόμια. Ασήκωτο το κόστος.

Οι επιπτώσεις από τον κορονοϊό είναι δυσβάσταχτες και για τα αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο και κυρίως στην Ευρώπη. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, στην Ιταλία, το αεροδρόμιο της Ρώμης Τσιαμπίνο, που εξυπηρετεί κυρίως αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους, θα κλείσει από αύριο εξαιτίας της επιδημίας του κορονοϊού.

Εκείνο του Φιουμιτσίνο, το οποίο εξυπηρετεί κυρίως διεθνείς πτήσεις, θα περιορίσει την δραστηριότητά του από την Τρίτη, ανακοίνωσε σήμερα η διαχειρίστρια εταιρεία του.

Στη Γαλλία, η εταιρεία ADP, η οποία διαχειρίζεται τα αεροδρόμια Ορλί και Ρουασί-Σαρλ-ντε-Γκολ στο Παρίσι, ανακοίνωσε ότι πιθανόν να κλείσει έναν από τους τρεις τερματικούς του Ρουασί για να μειώσει το κόστος καθώς σημειώνεται πτώση στις αεροπορικές μετακινήσεις εξαιτίας του ιού, μετέδωσε σήμερα ο γαλλικός ραδιοφωνικός σταθμός Europe 1.

Η Νορβηγία εξετάζει αν θα κλείσει αρκετά αεροδρόμιά της στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό του ιού, ανακοίνωσε σήμερα η διαχειρίστρια εταιρεία Avinor μέσω του δημόσιου σταθμού NRK.

Στο αεροδρόμιο του Όσλο, το μεγαλύτερο της χώρας, θα κλείσει ένας από τους διαδρόμους προσγείωσης-απογείωσης, είπε ο επικεφαλής της Avinor Νταγκ Φαλκ-Πέτερσεν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Τραμπ εγκαινιάζει το «Αλκατράζ με αλιγάτορες»: Θα κοστίζει 450 εκατομμύρια δολάρια τον χρόνο, θα κρατούνται έως 5.000 μετανάστες
«Αν κανείς αποπειραθεί να αποδράσει δεν θα τον περιμένουν και πολλά, μόνο αλιγάτορες και πύθωνες - Αντιδράσεις από τους αντιπάλους του Τραμπ και τους οικολόγους για την καταστροφή του μοναδικού περιβάλλοντος
Αλιγάτορας
1
Ο Αραγτσί «αδειάζει» τον Τραμπ: «Θα αργήσουμε τις συνομιλίες με τις ΗΠΑ – Μπορούμε γρήγορα να ξεκινήσουμε τον εμπλουτισμό ουρανίου»
Ο Αμερικανός πρόεδρος συνεχίζει τα «μούτρα» με την Τεχεράνη - Το Ιράν ξεκαθάρισε πως θα προχωρήσει στις διαπραγματεύσεις μόνο αν του δοθεί εγγύηση από τις ΗΠΑ πως δεν θα βομβαρδιστεί ξανά
Αμπάς Αραγτσί
Συλλήψεις δημοσιογράφων και σκιτσογράφων στην Τουρκία για σκίτσο του Μωάμεθ - Οργή και αντιδράσεις κατά σατιρικού περιοδικού
Πρόκειται για μια γελοιογραφία στην οποία εμφανίζονται ο Μωάμεθ και ο Μωυσής να ανταλλάσσουν χαιρετισμό πάνω από μία πόλη της Μέσης Ανατολής που βομβαρδίζεται
Το επίμαχο σκίτσο του Μωάμεθ
1