Κόσμος

Ο Μάξιμους πέθανε, ο Gladiator επιστρέφει

Μετά από συζητήσεις αρκετών χρόνων για ένα ενδεχόμενο σίκουελ της βραβευμένης με Όσκαρ ταινίας "Gladiator" (Ο Μονομάχος) ο Ρίντλεϊ Σκοτ φαίνεται έτοιμος να επιστρέψει στο Κολοσσαίο.

Σύμφωνα με το Variety, o Ρίντλεϊ Σκοτ ξεκινά το νέο “Gladiator” ως παραγωγός και σκηνοθέτης με την Paramount στη διανομή. Στην πρώτη ταινία πρωταγωνίστησε ο Ράσελ Κρόου ως Μάξιμους, στρατηγός του Ρωμαϊκού στρατού, ο οποίος προδίδεται από τον αυτοκράτορα του και του οποίου η οικογένεια δολοφονείται άγρια. Τελικά αναγκάζεται να γίνει μονομάχος σχεδιάζοντας την εκδίκηση κατά του αυτοκράτορα.

Ο Μάξιμους στο τέλος της ταινίας πεθαίνει γι αυτό το σίκουελ επικεντρώνεται στο πρόσωπο του Λούσιους, ο οποίος είναι γιος της Λουσίλα (την οποία ενσάρκωσε η Κόνι Νίλσεν) και ανιψιός του Κόμοδου (Χοακίν Φίνιξ).

Εκτός από τα βραβεία, Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας και Α’ Ανδρικού Ρόλου για τον Ράσελ Κρόου “Ο Μονομάχος” ήταν η μεγάλη εισπρακτική επιτυχία με έσοδα 460 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office.

Ο Σκοτ θα σκηνοθετήσει σε σενάριο του Πίτερ Κρεγκ (The Town, Hunger Games, Blood father και του επερχόμενου Top Gun Maverick).

Η DreamWorks που είχε την παραγωγή στην πρώτη ταινία δεν θα ασχοληθεί με το νέο πρότζεκτ, με τη Paramount και την Universal να είναι τα δυο στούντιο που θα χρηματοδοτήσουν την ταινία.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ζελένσκι: Ούτε ένας σταθμός παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στην Ουκρανία δεν έχει γλυτώσει από τα ρωσικά χτυπήματα
«Το ελάχιστο που θέλουν είναι το Ντονμπάς, η περιφέρεια του Ντονέτσκ, 100% για να το παρουσιάσουν ως νίκη», δήλωσε ο πρόεδρος της Ουκρανίας σε συνέντευξη Τύπου αργότερα σήμερα
Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Η Ζιζέλ Πελικό αποκαλύπτει ότι οι δικηγόροι του συζύγου της θέλησαν να παρουσιάσουν τους βιασμούς της ως sex tape – «Αυτές ήταν σκηνές εγκλήματος»
Συγκλονίζει η ιστορία της Ζιζέλ Πελικό από τη Γαλλία που είχε πέσει θύμα βιασμού με τον άνδρα της να την ναρκώνει και να την εκδίδει...
Ζιζέλ Πελικό