Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο νέος Superman θα είναι bisexual – «Αποκαλύπτεται» ο γιος του Κλαρκ Κεντ και της Λόις Λέιν

Superman
Φωτογραφία αρχείου: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ο νέος Superman θα είναι bisexual και θα ξεκινήσει μια ερωτική σχέση με τον άντρα καλύτερό του φίλο, όπως αποκάλυψε η DC Comics την Δευτέρα, 11.10.2021.

Όλα αυτά μόλις δυο μήνες αφότου η εταιρεία ανακοίνωσε πως και ο πιστός συνοδοιπόρος του Μπάτμαν, ο Ρόμπιν, θα εμφανίζεται να έχει σχέση με άντρα.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TMZ (@tmz_tv)

Η DC Comics χαρακτηρίζει την απόφασή της αυτή «τολμηρή» με το νέο Superman να είναι ο γιος του θρυλικού Κλαρκ Κέντ και της επίσης θρυλικής Λόις Λέιν.

Στο ντεμπούτο του, ο νέος Superman έχει καταπιαστεί με διάφορα ευαίσθητα κοινωνικά ζητήματα, όπως τα περιστατικά πυροβολισμών σε σχολεία, η κλιματική αλλαγή, οι απελάσεις προσφύγων και άλλα.

Στα της προσωπικής του ζωής, ο χαρακτήρας αναμένεται να «αποκαλυφθεί» ως bisexual κάνοντας σχέση με κοντινό του φίλο στο επόμενο τεύχος του κόμικ, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 9 Νοεμβρίου.

Η ερωτική αυτή ιστορία, πάντως, ξεκίνησε ως έμπνευση από το ίδιο το ζευγάρι Κλαρκ Κεντ – Λόις Λέιν, καθώς η DC αποκάλυψε πως ο σύντροφος του νέου Superman, που θα ονομάζεται Jay Nakamura, είναι επίσης ρεπόρτερ, όπως οι γονείς του νεαρού υπερήρωα.

«Όπως ο πατέρας του πριν από αυτόν, ο Τζον Κεντ ερωτεύτηκε έναν ρεπόρτερ» ανέφερε η εταιρεία σε σχετικό δελτίο τύπου.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις