Κόσμος

Ο Πούτιν ετοιμάζει διάγγελμα για Ουκρανία λένε ρωσικά ΜΜΕ – Αύριο συναντάται με Λουκασένκο

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα κάνει μία σημαντική ανακοίνωση την ερχόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με μέσα ενημέρωσης της Ρωσίας. Τη Δευτέρα (19.12.2022) θα βρίσκεται στο Μινσκ για συνομιλίες με τον ηγέτη της Λευκορωσίας και σύμμαχό του, Αλεξάντρ Λουκασένκο.

«Περιμένουμε σημαντικές ανακοινώσεις» από τον Πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε την Κυριακή (19.12.2022) στο κρατικό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο WGTRK ο Πάβελ Ζαρούμπιν, παρουσιαστής του προγράμματος «Moscow.Kremlin.Putin».

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό πρόγραμμα, ο Πούτιν θα προεδρεύει μίας ετήσιας διευρυμένης συνεδρίασης του υπουργείου Άμυνας. Η ακριβής ημερομηνία της συνάντησης δεν είναι ακόμη γνωστή.

Τη Δευτέρα (19.12.2022), ο Ρώσος πρόεδρος αναμένεται να μεταβεί στο Μινσκ για συνομιλίες με τον ηγέτη της Λευκορωσίας, Αλεξάντρ Λουκασένκο.

PUTIN  REUTERS

Σε μία κυβερνητική συνεδρίαση την περασμένη εβδομάδα, ο Πούτιν είχε ζητήσει να προσαρμοστούν τα εξοπλιστικά προγράμματα.

Θεωρείται πιθανό ότι θα συνεχίσει να πιέζει τη μετατροπή της ρωσικής οικονομίας σε μια οικονομία πολέμου, καθώς τα ρωσικά στρατεύματα συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν προβλήματα εφοδιασμού στον πόλεμο στην Ουκρανία.

Λόγω των συνεχιζόμενων δυσκολιών στον πόλεμο, ο Πούτιν έχει αποφύγει σε μεγάλο βαθμό το θέμα τις τελευταίες εβδομάδες και ακύρωσε επίσης την παραδοσιακή ετήσια συνέντευξη Τύπου του λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
BBC: Η «συνάντηση για τσάι» και το μυστικό σύστημα της Χαμάς για καταβολή μισθών δημοσίων υπαλλήλων στη Γάζα
Δεκάδες χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι λαμβάνουν σε μετρητά ένα ελάχιστο ποσοστό από τον κανονικό τους μισθό, κάθε 10 εβδομάδες - Το «σήμα» δίνεται μέσω μηνυμάτων για «συνάντηση για τσάι» σε σημεία διανομής
Μαχητές της Χαμάς