Δευτέρα, 17 Ιουν.
25oC Αθήνα

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ παρακολούθησε τον τελικό Κυπέλλου Αγγλίας με τον πρίγκιπα Τζορτζ

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ παρακολούθησε τον τελικό Κυπέλλου Αγγλίας με τον πρίγκιπα Τζορτζ
REUTERS

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, ο οποίος είναι πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και ο γιος του, πρίγκιπας Τζορτζ, είδαν τη Μάντσεστερ Σίτι και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να «μάχονται» στον τελικό Κυπέλλου στο Γουέμπλεϊ.

Εν μέσω της ανακοίνωσης ότι η βασιλική οικογένεια ακύρωσε όλα τα βασιλικά καθήκοντά της για τον επόμενο μήνα, ο πρίγκιπας της Ουαλίας ως πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας πήγε μαζί με τον 10χρονο γιο του Τζορτζ στο Γουέμπλεϊ και παρακολούθησαν τον αγώνα.

Οι δύο τους απόλαυσαν τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μετά τον αγώνα, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ απένειμε τα μετάλλια στη νικήτρια ομάδα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο πρίγκιπας Τζορτζ εθεάθη να χαμογελά καθώς έσφιξε τα χέρια με τον Τζακ Γκρίλις και άλλους αστέρες του ποδοσφαίρου.

Εκτός του ποδοσφαίρου, ο 10χρονος μοιράζεται επίσης το πάθος του μπαμπά του και του θείου, πρίγκιπα Χάρι για τις πτήσεις. Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ φέρεται να αποκάλεσε τον γιο του «εν δυνάμει δυνητικό πιλότο» σε μέλη της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας κατά τη διάρκεια ενός πάρτι στον κήπο στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ, νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα.

 

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έχει εντοπιστεί σε αρκετούς αγώνες για την αγαπημένη του ποδοσφαιρική ομάδα, την Άστον Βίλα, τις τελευταίες εβδομάδες, καθώς η σύζυγός του, Κέιτ Μίντλετον , και ο πατέρας του, ο Βασιλιάς Κάρολος , υποβάλλονται σε θεραπεία για καρκίνο. Η Άστον Βίλα ολοκλήρωσε τη σεζόν φτάνοντας για πρώτη φορά στο UEFA Champions League, προκαλώντας ένα συγχαρητήριο tweet από τον βασιλικό οπαδό της.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις