Κόσμος

Ο “Ρόκι” είπε όχι στον Τραμπ!

Στα 70 του πλέον ο Σιλβέστερ Σταλόνε δεν έχει και πολύ ανάγκη από κυβερνητικές θέσεις... Κάπως έτσι έδειξε ότι εάν είναι να αναλάβει κάποιο ρόλο στη διακυβέρνηση Τραμπ αυτός θα είναι δικής του επιλογής. Αρνήθηκε, ευγενικά, να γίνει πρόεδρος του Εθνικού Ιδρύματος Τεχνών που διαχειρίζεται μεγάλα ποσά ετησίως.

Δεν ήταν ο ίδιος ο Τραμπ που πρότεινε τη θέση στον Σταλόνε, αλλά άμεσοι συνεργάτες του. Ο ηθοποιός αρνήθηκε ευγενικά λέγοντας ότι είναι απίστευτα κο9λακλευμένος από την πρόταση που του έγινε.

Με τον τρόπο αυτό ίσως ο Ρόκι ήθελε να αποφύγει τη μουρμούρα που έτσι κι αλλιώς υπάρχει στις τάξεις των Ρεπουμπλικανών για το Ίδρυμα για το οποίο λέγεται ότι σταταλά χρήματα των πολιτών σε αμφιλεγόμενες παραγωγές. Δεν έκλεισε όμως τελείως την πόρτα στον Τραμπ λέγοντας ότι θα ήθελε να ασχοληθεί με τα προβλήματα των βετεράνων πολέμου, τονίζοντας ότι θα ήθελε να βοηθήσει να βρουν δουλειά, σπίτι και οικονομική βοήθεια, όπως τους αξίζει.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Politico: ΝΑΤΟ και ΕΕ ανησυχούν για την ανάληψη της προεδρίας από την Κύπρο λόγω των εντάσεων με την Τουρκία
«Είμαστε πολύ ανήσυχοι» ότι η Κύπρος θα επιτρέψει η εχθρικότητά της προς την Τουρκία να επηρεάσει τις αμυντικές προτεραιότητες της Ευρώπης, δήλωσε ανώτερος αξιωματούχος
Σημαίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης κυματίζουν έξω από το κτίριο της Κομισιόν στις Βρυξέλλες