Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Ο Τομ ΝτεΛονγκ των Blink-182 θα σκηνοθετήσει την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία

Ο Τομ ΝτεΛονγκ των Blink-182 θα σκηνοθετήσει την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία

Ο πρώην αρχηγός των Blink-182, Τομ ΝτεΛονγκ, θα κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο με μια ταινία sci, με τίτλο «Monsters of California».

Ο ΝτεΛονγκ γνωστός για το ενδιαφέρον του για τα UFOs, συνυπογράφει επίσης το πρωτότυπο σενάριο με τον Ίαν Μίλερ. Ο πρώην ροκ σταρ θα είναι και παραγωγός της ταινίας και θα γράψει και πρωτότυπη μουσική για την επένδυσή της.

Το φιλμ «Monsters of California» είναι μια ιστορία ενηλικίωσης που ακολουθεί μια ομάδα εφήβων καθώς αναζητούν νόημα πίσω από μια σειρά μυστηριωδών, παραφυσικών γεγονότων στο Λος Άντζελες.

Οι Ρίτσαρντ Κάιντ, Κάσπερ Βαν Ντίν, Αριάν Ζάκερ, Γκάμπριελ Χο θα πρωταγωνιστήσουν στην ταινία.

«Η ιστορία αυτή εκτυλίσσεται στα όνειρά μου εδώ και δεκαετίες. Αντιπροσωπεύει όλες τις πτυχές της περίεργης ύπαρξής μου, συμπεριλαμβανομένων των χρόνων που μεγάλωσα σε ένα προάστιο του Σαν Ντιέγκο ως έφηβος skateboarder. Είχα μια σφιχτή ομάδα φίλων που δεν έχανε ποτέ την ευκαιρία να νευριάζει τους ανθρώπους και με έκανε να γελάω τόσο πολύ μέχρι δακρύων. Η συντροφικότητα, η περιέργεια, η ανησυχία και ο σεβασμός είναι όλα όσα με οδήγησαν στους Blink-182 και αυτή η ιστορία είναι συνδυασμένη με την εμμονή μου με τις θολές γραμμές μεταξύ επιστήμης και επιστημονικής φαντασίας» ανέφερε ο ΝτεΛονγκ συνιδρυτής, τραγουδιστής και κιθαρίστας του πανκ ροκ συγκροτήματος σε δήλωσή του στο Deadline.

Η μανία του με τα UFO

Ο Αμερικανός μουσικός, τραγουδιστής-τραγουδοποιός, ηθοποιός, συγγραφέας και σκηνοθέτης, ο οποίος ανακηρύχθηκε Ερευνητής UFO του Έτους 2017, αποχώρησε από τους Blink-182 το 2014.

Στο παρελθόν κέρδισε το βραβείο Καλύτερης Ταινίας Animation Μικρού Μήκους στο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους του Τορόντο για το Poet Anderson.

Το ενδιαφέρον του ΝτεΛονγκ για τα παραφυσικά φαινόμενα και τα UFOs έχει τεκμηριωθεί ευρέως μετά την αποχώρησή του από το συγκρότημα.

Έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον του Τύπου τα τελευταία χρόνια λόγω της εμμονικής του σταυροφορίας να αποδείξει ότι υπάρχουν εξωγήινοι. Το πάθος του για τα UFOs δεν είναι επιζήμιο για την καριέρα του: ανέλαβε την παραγωγή στο ντοκιμαντέρ του History Channel, Unidentified: Inside America’s UFO Investigation και είναι συνιδρυτής του οργανισμού «To the Stars Academy of Arts and Sciences», που ερευνά μη αναγνωρισμένα εναέρια φαινόμενα.

Τον περασμένο Απρίλιο το αμερικανικό Πεντάγωνο έδωσε στη δημοσιότητα τρία βίντεο στα οποία φαίνονται Αμερικανοί πιλότοι να αντικρίζουν «μη αναγνωρισμένα ιπτάμενα αντικείμενα». Το ένα από τα βίντεο είχε δημοσιοποιηθεί από τον οργανισμό «To the Stars Academy of Arts and Science».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις