Κόσμος

Οι Γερμανοί ψάχνουν τον βουλευτή – κατάσκοπο του Βαρουφάκη!

Οι Χριστιανοδημοκράτες (CDU) «κυνηγούν τον κατάσκοπο», είναι ο τίτλος δημοσιεύματος της Handelsblatt, σχετικά με την αναζήτηση του Γερμανού βουλευτή ο οποίος σύμφωνα με δήλωση του Γιάνη Βαρουφάκη στον «New Yorker», τον επισκέφθηκε την παραμονή του δημοψηφίσματος προκειμένου να τον διαβεβαιώσει: «Δεν πιστεύω σε αυτά που σας κάνουν».

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, εκπρόσωπος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας CDU/CSU δήλωσε ότι σε αυτό το χρονικό διάστημα κανένας βουλευτής δεν είχε δηλώσει επίσκεψη στην Ελλάδα, άρα δεν μπορεί να λάβει και αποζημίωση για τα έξοδά του.

Η εφημερίδα «Die Welt», αναφερόμενη στο ίδιο θέμα, καλεί τον εν λόγω βουλευτή να δηλώσει μόνος του την επικοινωνία με τον κ. Βαρουφάκη, διότι, όπως εκτιμά, θα το αποκαλύψει ο ίδιος.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο οικογένεια Τραμπ απλώνει τα «πλοκάμια» της στην Ευρώπη: Θα φτιάξει Trump Tower στο Βουκουρέστι
Αν και στην πρώτη θητεία του Ντόναλντ Τραμπ η Τrump Organization δεν επεδίωκε συμφωνίες με χώρες του εξωτερικού αυτό φαίνεται πως άλλαξε με τη δεύτερη φορά που ο Ρεπουμπλικάνος μπήκε στον Λευκό Οίκο
Trump Tower 1
Συντετριμμένη η σύζυγος του CEO της Lufthansa από το τροχαίο δυστύχημα στη Σαρδηνία: «Λιποθύμησε ενώ έκανε ανάνηψη στο θύμα»
Ο δικηγόρος της 51χρονης υποστήριξε πως η πελάτισσά του σταμάτησε όταν έφτασε στη διάβαση πεζών αλλά δεν αντιλήφθηκε την 24χρονη - «Σεν εγκατέλειψε ποτέ το θύμα, κατέβηκε κιόλας να της δώσει τις πρώτες βοήθειες»
O Carsten Spohr με την Vivian Spohr