Κόσμος

Οικονομική βοήθεια της Αλβανίας προς την Ιαπωνία

100.000 δολάρια θα προσφέρει η Αλβανία στην πληγωμένη από τον καταστροφικό σεισμό των 8,9 Ρίχτερ, Ιαπωνία.
 

Την απόφαση ανακοίνωσε σήμερα ο Αλβανός πρωθυπουργός Σαλί Μπερίσα, στη διάρκεια της συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου της Αλβανίας.
 
Ο κ. Μπερίσα εξέφρασε την αλληλεγγύη του αλβανικού λαού στους Ιάπωνες, “σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές”, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.
 
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ρεπουμπλικανοί και Δημοκρατικοί βουλευτές εναντιώνονται στο σχέδιο Τραμπ για την Ουκρανία: «Όχι άλλες παραχωρήσεις στον Πούτιν»
«Η Ουκρανία δεν πρέπει να αναγκασθεί να παραχωρήσει τα εδάφη της σε έναν από τους πλέον απροκάλυπτους εγκληματίες πολέμου στον κόσμο, τον Βλαντίμιρ Πούτιν»
Κογκρέσο
Ο Τραμπ αλλάζει στάση για το σχέδιο των 28 σημείων για την Ουκρανία: «Δεν είναι η τελική μου πρόταση»
Ο Αμερικανός πρόεδρος έχει δηλώσει πως περιμένει απάντηση από το Κίεβο το αργότερο έως την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου, ενώ θέλει να έχει υπογραφεί μνημόνιο ειρήνης μέχρι το τέλος της χρονιάς
Ντόναλντ Τραμπ
15