Κόσμος

Όταν ο σκανδαλιάρης George έκανε τον πρίγκιπα Χάρι να… κοκκινίσει

Η συνάντηση του δίχρονου πρίγκιπα Γεώργιου, με τη ρόμπα και τις πιτζάμες του, με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα και τη σύζυγό του Μισέλ ήταν μια από τις πιο χαριτωμένες εικόνες που έχουμε δει εδώ και πολύ καιρό. Έχει όμως τη δική της... ξεχωριστή ιστορία.

Ο μικρός πρίγκιπας ήταν έτοιμος να πάει για ύπνο όταν έφτασαν στο παλάτι του Κένσινγκτον ο πρόεδρος και η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ. Τους υποδέχτηκαν ο δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριτζ, ο Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον κατά… κόσμον, μαζί με τον πρίγκιπα Χάρι.

Στη συνέχεια κλήθηκε και ο George για να συναντήσει τους Ομπάμα και τους… ευχαριστήσει για το ξύλινο αλογάκι και ένα λούτρινο σκυλάκι που του είχαν πάει δώρο. Ως παιδί, ο μικρός Γεώργιος παρατήρησε πως κάτι δεν πήγαινε καλά. Μάλλον, κάτι ήταν διαφορετικό απ’ ό,τι συνήθως. Και αυτό δεν ήταν τίποτα άλλο από τον θείο του, τον πρίγκιπα Χάρι.

Ήταν σοβαρός και μετρημένος, καμία σχέση από τον Χάρι που έχει μάθει ο George στα δυο και κάτι χρόνια της ζωής του. Και έτσι, ο πιτσιρικάς δεν δίστασε να εκφράσει την απορία του: “Θείε, γιατί είσαι τόσο ήσυχος;” ρώτησε. Και ο νεαρός πρίγκιπας… “κοκκίνισε” (όχι ότι θέλει και πολύ…).

Την αποκάλυψη του αστείου και χαριτωμένου περιστατικού έκανε η Μισέλ Ομπάμα σε συνέντευξη μαζί με τον πρίγκιπα Χάρι στην εκπομπή Good Morning America ενόψει των αγώνων βετεράνων Invictus Games που θα γίνουν στο Ορλάντο της Φλόριντα (για τους οποίους φτιάχτηκε και το video με πρωταγωνίστρια τη βασίλισσα Ελισάβετ). «Έλεγε συνέχεια “Θείε Χάρι, γιατί είσαι τόσο ήσυχος;”», είπε η Μισέλ Ομπάμα και ο Χάρι είχε μια… καλή εξήγηση γιατί γεννήθηκε η απορία στον George: «Συνήθως τον “πετάω” σε όλο το δωμάτιο», είπε.

Ο πρίγκιπας Χάρι μίλησε και για το video που φτιάχτηκε για να προμοτάρουν τους αγώνες και στο οποίο «πρωταγωνιστούν» οι Ομπάμα, ο ίδιος και η βασίλισσα. Όπως αποκάλυψε ο Βρετανός πρίγκιπας όλα ήταν μια ιδέα της Μισέλ Ομπάμα. «Η κυρία Ομπάμα μας πρότεινε την πρόκληση και “έσυρε” σε αυτό ακόμη και τον σύζυγό της, τον πρόεδρο, το οποίο ήταν λίγο… αμήχανο».

Σύμφωνα με την Μισέλ Ομπάμα ήταν ο πρόεδρος των ΗΠΑ εκείνος που… προκάλεσε τον Χάρι να βάλει στο «παιχνίδι» και τη βασίλισσα Ελισάβετ. Και όπως είπε ο Χάρι, ο Αμερικανός πρόεδρος ήταν τόσο σίγουρος, που ένιωσε πως έπρεπε να το προτείνει στη γιαγιά του. «Δεν ήθελα να το ζητήσω από τη Βασίλισσα γιατί δεν ήθελα να τη “στριμώξω στη γωνία” αλλά όταν της έδειξα το βίντεο και της εξήγησα, ήταν σαν να έλεγε “εντάξει, τι πρέπει να κάνουμε, ας το κάνουμε”».

Όπως είπε στο Hello ο Χάρι η βασίλισσα «διασκέδασε και νομίζω ότι μπορούσες να δεις το ύφος στο πρόσωπό της, σαν να έλεγε “γιατί ποτέ κανείς δεν μου ζητάει να κάνω τέτοια πράγματα πιο συχνά;”». Περιέγραψε δε πως η… εμπειρία της Ελισάβετ έκανε το γύρισμα πιο εύκολο. «Έπρεπε να το πάρουμε από δυο γωνίες. Είναι η Βασίλισσα, είναι απασχολημένη πάντα. Δεν έχεις περισσότερα από 90 δευτερόλεπτα για να το κάνεις σωστά. Αλλά είναι τόσο απίστευτα ικανή που χρειάζεται μόνο μια λήψη. Εγώ ήμουν πιο νευρικός απ’ όλους», είπε ο Χάρι.

Πηγή: Hello, Daily Mail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Συνελήφθη ο Λίβυος στρατηγός Οσάμα Αλ-Μασρί για βασανισμούς μεταναστών – Είχε αφεθεί ελεύθερος από τις ιταλικές αρχές πριν ένα χρόνο
Ο Αλ-Μασρί είχε συλληφθεί προηγουμένως στο Τορίνο στις 19 Ιανουαρίου, κατόπιν εντάλματος σύλληψης του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου, για εγκλήματα πολέμου, βασανιστήρια, δολοφονία και σεξουαλική βία
Ιταλική αστυνομία
Ανήλικοι που δεν έχουν κάνει εμβόλιο για τον κορονοϊό κινδυνεύουν περισσότερο από καρδιακές επιπλοκές εκτιμά βρετανική έρευνα
Σύμφωνα με τη μελέτη, οι καρδιακοί κίνδυνοι από τη μόλυνση από Covid είναι σημαντικά υψηλότεροι, ακόμα και σε νέους, συγκριτικά με εκείνους από το εμβόλιο της Pfizer
Εμβολιασμός κατά του κορονοϊού
Αμερικανός που δικάζεται στη Γαλλία για διπλή δολοφονία ισχυρίζεται ότι όλος ο κόσμος συνωμότησε εναντίον του
«Εμφανίστηκαν ως διά μαγείας», απάντησε για τα δεδομένα που βρέθηκαν στο κινητό του τηλέφωνο και δείχνουν ότι έψαχνε για το πώς σβήνουν τα δακτυλικά αποτυπώματα
Γάλλοι αστυνομικοί
Ρεπουμπλικάνοι γερουσιαστές κατηγορούν το Πεντάγωνο ότι δεν ενημερώνει το Κογκρέσο για θέματα εθνικής ασφάλειας
Ρεπουμπλικάνοι και Δημοκρατικοί, σε μια σπάνια, δικομματική επίδειξη δυσφορίας απέναντι στην κυβέρνηση, κατηγόρησαν κορυφαίο αξιωματούχο ότι στελέχη υπουργείου δίνουν την εντύπωση ότι υπονομεύουν την πολιτική του Τραμπ
Λευκός Οίκος
Τουρκία: Συνάντηση των μυστικών υπηρεσιών με αντιπροσωπεία της Χαμάς στην Κωνσταντινούπολη για την εκεχειρία στη Γάζα
Ο επικεφαλής των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών, Ιμπραήμ Καλίν, συναντήθηκε με αντιπροσωπεία του παλαιστινιακού κινήματος για να συζητήσουν την εφαρμογή των επόμενων φάσεων του σχεδίου κατάπαυσης του πυρός
Μέλος της Χαμάς στη Γάζα