Πέμπτη, 2 Μαΐ
19oC Αθήνα

Ουαλία: Νεκροί εντοπίστηκαν τέσσερις έφηβοι που είχαν πάει για κάμπινγκ

Ουαλία: Νεκροί εντοπίστηκαν τέσσερις έφηβοι που είχαν πάει για κάμπινγκ
ΑΠΕ-ΜΠΕ - Φωτογραφία αρχείου

Τραγικό θάνατο βρήκαν τέσσερις έφηβοι, που πήγαιναν για κάμπινγκ στην περιοχή της Ουαλίας και κάτω από άγνωστες συνθήκες βρέθηκαν νεκροί μέσα στο αυτοκίνητό τους.

Οι τέσσερις νέοι αγνοούνταν από το Σάββατο, όποτε και έφυγαν από τα σπίτια τους για να κάνουν κάμπινγκ στο Εθνικό Πάρκο Σνοουντόνια στην Ουαλία. Ωστόσο, έκτοτε κανείς από τους τέσσερις δεν έδωσε σημεία ζωής.

Σύμφωνα με την Daily Mail, οι έφηβοι εντοπίστηκαν νεκροί μέσα στο αυτοκίνητό τους, ενώ αυτό βρέθηκε αναποδογυρισμένο και μισοβυθισμένο στο πλάι ενός δρόμου κοντά στο εθνικό πάρκο. Το αυτοκίνητο ξέφυγε της πορείας του σε έναν ιδιαίτερα στενό δρόμο που επικρατούν συχνά θυελλώδεις άνεμοι. 

Η παρέα των τεσσάρων εφήβων ξεκίνησε από μια γειτονιά του Shrewsbury για να κατασκηνώσουν στον Εθνικό Πάρκο, αλλά δεν κατάφεραν ποτέ να φτάσουν στο σημείο.

Κατά το ίδιο δημοσίευμα, οι τέσσερις νέοι εικάζεται ότι σκοτώθηκαν τουλάχιστον 48 ώρες πριν, αλλά οι αρχές δεν κατάφεραν να τους εντοπίσουν παρά μόνο την Τρίτη καθώς στην περιοχή επικρατούσαν δύσκολες καιρικές συνθήκες.

 

Οι έφηβοι Jevon Hirst, 16 ετών, Harvey Owen, 17 ετών, Wilf Henderson, 17 ετών και Hugo Morris, 18 ετών δεν ήταν έμπειροι κατασκηνωτές και από την πρώτη στιγμή υπήρχαν φόβοι για τη ζωή τους. 

«Οι οικογένειες των εφήβων έχουν ενημερωθεί και οι σκέψεις είναι μαζί τους σε αυτή την απελπιστική στιγμή» τόνισε ο επιθεωρητής Owain Llewellyn. «Συνεχίζεται η έρευνα για την επίσημη ταυτοποίηση των ατόμων που βρίσκονταν μέσα στο όχημα και για να κατανοήσουμε τι οδήγησε σε αυτό το τραγικό περιστατικό» πρόσθεσε ο ίδιος.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις