Κόσμος

Ουκρανία: Ντονέτσκ και Λουγκάνσκ επικύρωσαν την Συνθήκη με την Ρωσία

Την πόρτα στον Βλαντιμίρ Πούτιν στην Ουκρανία, άνοιξαν διάπλατα οι αποσχισθείσες περιοχές του Ντονέτσκ και του Λουγκάνσκ καθώς ταυτόχρονα επικύρωσαν την Συνθήκη με την Ρωσία. 

Λίγες ώρες μετά την υπογραφή των διαταγμάτων από τον Ρώσο Πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν για την ανεξαρτησία τους, τα κοινοβούλια Ντονέτσκ και Λουγκάνσκ ανακοίνωσαν ότι η απόφαση να επικυρώσουν την Συνθήκη πέρασε ομόφωνα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ισραήλ: «Η στρατιωτική ηγεσία του Ιράν έχει τραπεί σε φυγή – Έρχονται επιθέσεις σε στρατηγικές και πυρηνικές υποδομές της Τεχεράνης»
Σοκ έχει προκαλέσει η εξόντωση του Υποστρατήγου Αλί Σαντμανί, 4 ημέρες αφού διορίστηκε νέος επικεφαλής στρατιωτικών επιχειρήσεων του Ιράν
Ιράν - Τεχεράνη
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες
34
Το Ισραήλ βομβαρδίζει τη δυτική Τεχεράνη – «Ο ηγέτης του Ιράν θα μπορούσε να έχει την ίδια μοίρα με τον Σαντάμ Χουσεΐν»
Αναλυτές σημειώνουν ότι τέτοιες δηλώσεις ανεβάζουν δραματικά το θερμόμετρο στη Μέση Ανατολή και ενδεχομένως προϊδεάζουν για σκληρότερη στάση του Ισραήλ στο άμεσο μέλλον
Ισραηλινή επίθεση σε αποθήκη πετρελαίου στην Τεχεράνη 6