Κόσμος

Ουκρανία: Τρεις άμαχοι νεκροί από ρωσικά πυρά σε Χερσώνα και Ντονέτσκ

Τρεις άμαχοι σκοτώθηκαν σήμερα από ρωσικό βομβαρδισμό που έπληξε τη Χερσώνα στα νότια της Ουκρανίας, ενώ ένας ακόμη άμαχος έχασε τη ζωή του στην περιοχή του ανατολικού Ντονέτσκ.

Ο περιφερειακός κυβερνήτης Ολεξάντρ Προκούντιν δήλωσε ότι τρεις άνθρωποι συμπεριλαμβανομένης και μιας γριάς γυναίκας τραυματίστηκαν επίσης, από πυρά πυροβολικού που έπληξαν την πόλη.

“Σήμερα οι Ρώσοι κατακτητές χτύπησαν και πάλι τη Χερσώνα. Σε δρόμο κοντά στα απομεινάρια ενός καταστήματος από τον βομβαρδισμό σκοτώθηκαν τρεις άνθρωποι…”, δήλωσε ο Προκούντιν στην ουκρανική τηλεόραση, προσθέτοντας ότι ένα αυτοκίνητο, αρκετά λεωφορεία και μία εμπορική περιουσία υπέστησαν καταστροφές.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Συνάντηση Τραμπ – Πούτιν στην Αλάσκα: Στρατηγικές αντιπροσωπείες για ένα ραντεβού με πολλαπλά διακυβεύματα
Διπλωματία, οικονομία, άμυνα και διαπραγματεύσεις για την Ουκρανία: οι δύο πρόεδροι φτάνουν με ομάδες υψηλού επιπέδου, καθώς η έκβαση της συνόδου μπορεί να αναδιαμορφώσει τις γεωπολιτικές ισορροπίες
Βλαντιμίρ Πούτιν / Ντόναλντ Τραμπ
Ανανεώθηκε πριν 3 ώρες
2