Κόσμος

Πακιστάν: Φρίκη με τη δολοφονία ζευγαριού που διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση

Η αστυνομία έχει προχωρήσει σε 14 συλλήψεις

Σάλο έχει προκαλέσει στο Πακιστάν βίντεο με την ειδεχθή δολοφονία ενός ζευγαριού που φέρεται ότι διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση.

Η αστυνομία του νοτιοδυτικού Πακιστάν συνέλαβε συνολικά 14 υπόπτους για τη δολοφονία του ζευγαριού – Μεταξύ των συλληφθέντων είναι και ο αρχηγός μιας τοπικής φυλής, ο οποίος διέταξε τη δολοφονία.

Οι φόνοι, στην επαρχία Μπαλοτσιστάν, τράβηξαν την προσοχή των αρχών αφού κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο ένα βίντεο και δείχνει τους δράστες να πυροβολούν τα θύματα.

Ο άνδρας που πυροβόλησε και σκότωσε τη γυναίκα ήταν ο αδελφός της, που ενήργησε εκ μέρους της οικογένειας και της φυλής, είπε ο αρχηγός της αστυνομίας της επαρχίας, Μοάζαμ Τζαχ Ανσάρι. Τους φόνους διέταξε ο αρχηγός της φυλής, ο Σερ Μπαζ Σατάκζαϊ.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ο πρώτος υπουργός της επαρχίας, Σαρφράζ Μπούγκτι, είπε ότι Σατάκζαϊ έχει συλληφθεί. «Θα φροντίσουμε να ασκηθεί σε όλους ποινική δίωξη», πρόσθεσε.

Δεν διευκρινίστηκε αν μεταξύ των συλληφθέντων είναι και ο αδελφός της γυναίκας.

Τα θύματα, που κατηγορήθηκαν ότι διατηρούσαν εξωσυζυγικό δεσμό, είχαν αποκτήσει πολλά παιδιά από τους γάμους τους, είπε ο Μπούγκτι. Αρχικά, η αστυνομία πίστευε ότι τους σκότωσαν επειδή παντρεύτηκαν μεταξύ τους παρά τις αντιρρήσεις των οικογενειών τους.

«Κανείς δεν έχει το δικαίωμα, για κανένα λόγο, να σκοτώνει κάποιον με τόσο οδυνηρό, βδελυρό τρόπο. Είναι έγκλημα. Είναι φόνος», τόνισε ο Μπούγκτι.

Το βίντεο έδειχνε έναν άνδρα να πυροβολεί τη γυναίκα από πολύ κοντινή απόσταση και έναν αιμόφυρτο άνδρα πεσμένο στο έδαφος, κοντά στο πτώμα της. Στα επόμενα πλάνα, πολλοί άνδρες πυροβολούν τους δύο νεκρούς.

Τοπικό δικαστήριο διέταξε σήμερα την εκταφή των σορών για να διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Στους 27 οι νεκροί από τη συντριβή αεροσκάφους στο Μπαγκλαντές, τα 25 παιδιά - Η Τρίτη κηρύχθηκε μέρα εθνικού πένθους
Φοιτητές υπέστησαν πολύ σοβαρά εγκαύματα, 25 παιδιά και ο πιλότος είναι οι 26 από τους 27 επιβεβαιωμένους νεκρούς, ενώ ο επικεφαλής της μεταβατικής κυβέρνησης κήρυξε ημέρα εθνικού πένθους
Μέλη της Πολεμικής Αεροπορίας του Μπαγκλαντές ερευνούν το σημείο μετά τη συντριβή εκπαιδευτικού αεροσκάφους της Πολεμικής Αεροπορίας σε κτίριο που ανήκει στην πανεπιστημιούπολη του Milestone School and College, στη Ντάκα του Μπαγκλαντές.
Πατέρας κατηγορείται ότι δολοφόνησε την 9χρονη Ελληνοκαναδή κόρη του και πέταξε το πτώμα της σε λίμνη στη Νέα Υόρκη
Ο πατέρας της μικρής Μελίνας δήλωσε στις αρχές την εξαφάνισή της, ενώ λίγες ώρες μετά το παιδί εντοπίστηκε νεκρό στις όχθες της λίμνης George στη Νέα Υόρκη
Η 9χρονη Μελίνα Γαλάνη Φρατόλιν και ο πατέρας της, Λουτσιάνο Φρατόλιν που κατηγορείται για τον φόνο της
Η κυβέρνηση Τραμπ δημοσιοποιεί χιλιάδες απόρρητα έγγραφα για τη δολοφονία του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ στις ΗΠΑ το 1968
Οι 230.000 σελίδες των αρχείων που δόθηκαν στη δημοσιότητα προέρχονται κυρίως από την έρευνα του FBI για τα ταξίδια στο εξωτερικό του φερόμενου ως δολοφόνου του Κινγκ, και την κατάθεση συγκρατουμένου του
Ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ Τζούνιορ αγκαλιάζεται από τη σύζυγό του Κορέτα Σκοτ Κινγκ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο νοσοκομείο Χάρλεμ της Νέας Υόρκης, όπου αναρρώνει από τραύμα από μαχαίρι μετά από επίθεση γυναίκας. Αριστερά είναι η μητέρα του, Alberta Williams King