Κόσμος

Πανικός σε αεροδρόμιο στην Τουρκία – Άνδρας φώναζε ότι έχει βόμβα

 Συναγερμός σήμανε στο αεροδρόμιο της Αττάλειας όταν Σύρος υποστήριξε ότι έχει βόμβα ενώ φώναξε «Αλάχου Άκμπαρ». Οι Αρχές κάνουν λόγο για άντρα με ψυχολογικά προβλήματα ενώ μαρτυρίες αναφέρουν ότι ήταν “φτιαγμένος”.

Λίγες ώρες μετά την “αιματηρή” Πρωτοχρονιά και ο τρόμος έχει καλύψει για τα καλά την Τουρκία.

Σήμερα (02-01-2017) το πρωί, ένας Σύρος προκάλεσε πανικό στο αεροδρόμιο της Αττάλειας όταν ενώ περνούσε από τους ελέγχους ασφαλείας είπε ότι κουβαλάει βόμα.

«Έχω πάνω μου μια βόμβα», φώναξε ενώ είπε ότι συνεργάζεται με τρομοκράτες. Λίγο αργότερα μάλιστα φώναξε «Αλάχου Άκμπαρ» (ο Αλλάχ είναι ο Μέγας).

Οι επιβάτες πανικοβλήθηκαν και τα μέλη της ασφάλειας του αεροδρομίου έθεσαν υπό κράτηση τον άνδρα γύρω στις 09:55 (τοπική ώρα).

Οι Αρχές ανέφεραν ότι πρόκειται για άνδρα, ο οποίος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα ενώ αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι είχε καπνίζει μαριχουάνα.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως όλα έγινα την ώρα που εκείνος περνούσε τις αποσκευές του από τα μηχανήματα ακτίνων Χ.

Τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης δεν έκαναν γνωστό αν μετέφερε πράγματι κάποιον εκρηκτικό μηχανισμό ο ύποπτος.

Η Τουρκία παραμένει σε κατάσταση αυξημένου συναγερμού μετά τον φόνο 39 ανθρώπων από έναν ένοπλο σε νυκτερινό κέντρο της Κωνσταντινούπολης.

Ανθρωποκυνηγητό βρίσκεται σε εξέλιξη για να βρεθεί ο δράστης της επίθεσης στο δημοφιλές νυκτερινό κέντρο Reina, όπου περισσότεροι από 500 άνθρωποι γιόρταζαν το νέο έτος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Ερντογάν ανακοίνωσε «το δεύτερο μεγαλύτερο πεδίο σπάνιων γαιών στον κόσμο» – Περιλαμβάνει 694 εκατομμύρια τόνους ορυκτών
Εκτεταμένες έρευνες στην επαρχία του Εσκισεχίρ έφεραν στο φως περίπου 12,5 εκατομμύρια τόνους οξειδίων σπάνιων γαιών, καθώς και σημαντικά κοιτάσματα βαρίτη και φθορίτη
Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν
Η Γκρέτα Τούνμπεργκ καταγγέλλει το Ισραήλ: «Μου ποδοπάτησαν το καπέλο βατραχάκι και έγραψαν άσεμνα γκράφιτι στη βαλίτσα μου»
Η Γκρέτα Τούνμπεργκ, ήταν μία από τους 437 ακτιβιστές, βουλευτές και δικηγόρους που ξεκίνησαν από τη Βαρκελώνη για να παραδώσουν βοήθεια στη Γάζα, στην αποστολή του στολίσκου Sumud, η οποία αναχαιτίστηκε
Η Σουηδή ακτιβίστρια για το κλίμα Γκρέτα Τούνμπεργκ (στο κέντρο) φτάνει για να επιβιβαστεί σε πλοίο που συμμετέχει σε μια πολιτειακή νηοπομπή με προορισμό τη Γάζα 22
Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν καλεί τη Βόρεια Μακεδονία να τροποποιήσει το σύνταγμά της αν θέλει να ενταχθεί στην ΕΕ
Οι «βουλγαρικές απαιτήσεις» προς τη χώρα μας δεν πρόκειται να γίνουν αποδεκτές, έχει ξεκαθαρίσει ο πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας, Χρίστιαν Μίτσκοσκι
Η πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
Η Χαμάς παραδίδει τις σορούς ακόμη 2 Ισραηλινών ομήρων στον Ερυθρό Σταυρό – «Είναι οι τελευταίες που βρήκαμε» λέει η οργάνωση
Η Χαμάς ισχυρίστηκε ότι έχει εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της και έχει επιστρέψει όλους τους ζωντανούς ομήρους στο Ισραήλ, καθώς και τις σορούς όλων των νεκρών ομήρων «στους οποίους μπόρεσε να φτάσει»
Άνθρωποι μεταφέρουν το φέρετρο με τη σορό του Ισραηλινού στρατιώτη Ντάνιελ Σιμόν Περέζ, ο οποίος σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια της αιματηρής επίθεσης της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου 2023 και η σορός του απήχθη και αργότερα επιστράφηκε στο Ισραήλ στο πλαίσιο συμφωνίας ανταλλαγής κρατουμένων-ομήρων και κατάπαυσης του πυρός μεταξύ του Ισραήλ και της Χαμάς