Κόσμος

Πάνω από 4 εκατ. κρούσματα κορονοϊού στην Ινδία

Ξεπέρασαν τα 4 εκατομμύρια τα κρούσματα του κορονοϊού στην Ινδία μετά την αύξηση ρεκόρ που καταγράφηκε για μία ακόμη ημέρα σήμερα, καθιστώντας τη χώρα την τρίτη που περνά το όριο αυτό, μετά τις ΗΠΑ και τη Βραζιλία.

Σήμερα καταγράφηκαν στην Ινδία 86.432 νέα κρούσματα covid-19, ημερήσιο παγκόσμιο ρεκόρ, σύμφωνα με τα στοιχεία του ομοσπονδιακού υπουργείου Υγείας.

Η Ινδία ξεπέρασε τα 4 εκατομμύρια κρούσματα μόλις 13 ημέρες αφού οι μολύνσεις από covid-19 είχαν φτάσει τα 3 εκατομμύρια. Αντίθετα είχαν χρειαστεί περισσότερες από 100 ημέρες για να περάσει από τα δύο στα τρία εκατομμύρια κρούσματα.

Στην Ινδία καταγράφονται ημερησίως τα περισσότερα κρούσματα covid-19 σε παγκόσμιο επίπεδο εδώ και σχεδόν ένα μήνα, καθώς η κυβέρνηση της χώρας προχωρά στο άνοιγμα των επιχειρήσεων προκειμένου να επανεκκινήσει την οικονομία η οποία έχει πληγεί από την επιδημία.

Ο αριθμός των νεκρών από κορονοϊό στη χώρα ανέρχεται σε 69.561.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Χειροπέδες σε 40χρονο στη Νέα Υόρκη αφού βρέθηκε μαχαιρωμένος ο σύζυγός του: «Μπαμπά, με κυνηγά»
Το θύμα φέρεται πως είχε καταγγείλει τουλάχιστον 9 φορές τον σύζυγό του για ενδοοικογενειακή βία - Ο 40χρονος ισχυρίστηκε πως όντως τσακώθηκαν το προηγούμενο βράδυ και λίγες ώρες μετά τον βρήκε νεκρό
Άνδρες
Ο Νετανιάχου δεν σταματάει τον πόλεμο και σχεδιάζει τον πλήρη έλεγχο της Γάζας: «Επιχειρήσεις ακόμη και σε περιοχές όπου κρατούνται όμηροι»
«Η απόφαση ελήφθη, το Ισραήλ προχωρά στην κατάληψη της Γάζας», αναφέρουν ανώτατοι αξιωματούχοι - Κόντρα ανάμεσα στον πρωθυπουργό και τον υπουργό Άμυνας - Αβέβαιο το μέλλον των αμάχων
Μπέντζαμιν Νετανιάχου 2
Ο Τραμπ μπλοκάρει το μποϊκοτάζ σε ισραηλινές επιχειρήσεις: Απειλεί πολιτείες πως θα χάσουν κονδύλια για φυσικές καταστροφές
Η απόφαση αυτή στοχεύει το κίνημα Boycott, Divestment, Sanctions- BDS, μια εκστρατεία που έχει σχεδιαστεί για να ασκήσει οικονομική πίεση στο Ισραήλ προκειμένου να τερματίσει την κατοχή του στα εδάφη της Παλαιστίνης
Ντόναλντ Τραμπ