Κόσμος

Πάπας: Έξαλλος με Τραμπ για την “Μητέρα όλων των βομβών”!

«Μου διηγήθηκαν ότι στο γαλλικό τηλεοπτικό ντιμπέιτ οι δύο υποψήφιοι πέταγαν πέτρες. Ότι ο ένας δεν άφηνε τον άλλον να τελειώσει, αλλά με τον τρόπο αυτό χάνεται η έννοια του διαλόγου», δήλωσε σήμερα ο πάπας Φραγκίσκος, ενώπιον χιλιάδων μαθητών στο Βατικανό.

«Είναι πιο εύκολο να καταστρέφεις, παρά να ακούς με σεβασμό και πραότητα», πρόσθεσε ο πάπας. Ο Φραγκίσκος δήλωσε, πάντως, ότι «δεν γνωρίζει την προσωπική ιστορία και πορεία των δύο γάλλων υποψήφιων, δεν ξέρει από πού προέρχονται». «Γνωρίζω ότι η μία είναι εκπρόσωπος της δεξιάς, αλλά ο άλλος δεν ξέρω από πού προέρχεται, και για τον λόγο αυτό δεν μπορώ να εκφράσω σχετική άποψη», είπε ο λατινοαμερικανός ποντίφικας.

Κόλαση από την “Μητέρα όλων των βομβών”! 36 νεκροί τζιχαντιστές και τεράστιες καταστροφές

Αναφερόμενος, τέλος, στην ισχυρότατη μη πυρηνική βόμβα την οποία έριξαν οι Ηνωμένες Πολιτείες στο Αφγανιστάν πριν από τρεις εβδομάδες, ο Φραγκίσκος θέλησε να τονίσει με έμφαση: «ντράπηκα για το ότι την ονόμασαν “μητέρα όλων των βομβών”. Η μητέρα μάς δίνει τη ζωή και η βόμβα αυτή προκαλεί θάνατο. Αποκαλούμε μητέρα αυτόν τον μηχανισμό, τι μας συμβαίνει;».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σταϊνμάιερ για την 80ή επέτειο από το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στην Ευρώπη: «Είμαστε όλοι παιδιά της 8ης Μαΐου 1945»
Ο Πρόεδρος της Γερμανίας αναφέρθηκε ακόμη στη συμβολή του Κόκκινου Στρατού και τόνισε ότι ο πόλεμος της Ρωσίας εναντίον της Ουκρανίας «δεν αποτελεί συνέχεια του αγώνα κατά του φασισμού»
Ο Πρόεδρος της Γερμανίας Φρανκ Βάλτερ Σταϊνμάιερ στη διάρκεια εκδήλωσης μνήμης στην Bundestag για την 80ή επέτειο από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου