Κόσμος

Παρίσι: Δραματική η κατάσταση στο αεροδρόμιο Ορλί λόγω της κακοκαιρίας – Ακυρώθηκαν 200 πτήσεις

Το ένα τρίτο των πτήσεων που είχαν προγραμματιστεί να αναχωρήσουν από το αεροδρόμιο Ορλί της γαλλικής πρωτεύουσας στο Παρίσι ακυρώθηκε εξαιτίας των χιονοπτώσεων που πλήττουν την περιοχή. Αυτό σημαίνει ότι οι επιβάτες περίπου 200 πτήσεων είδαν τα σχέδιά τους να ματαιώνονται.

«Πρόκειται κυρίως για πτήσεις μικρών και μεσαίων αποστάσεων. Οι επιβάτες ενημερώθηκαν και δεν ήρθαν στο αεροδρόμιο. Επομένως, δεν καταγράφονται ιδιαίτερες δυσκολίες» συμπλήρωσε η ίδια πηγή. Επιπλέον, «καμία ακύρωση δεν έχει, προς το παρόν τουλάχιστον, ανακοινωθεί για αύριο» Σάββατο στο αεροδρόμιο που βρίσκεται νότια του Παρισιού.

Στο διεθνές αεροδρόμιο Ρουασί Σαρλ ντε Γκολ, στο βόρειο τμήμα της γαλλικής πρωτεύουσας, δεν υπήρξαν ματαιώσεις πτήσεων σήμερα, μονάχα καθυστερήσεις, κατά μέσο όρο 30 λεπτών, ανέφεραν συγκλίνουσες πηγές.

Καθυστερήσεις δεν καταγράφθηκαν στα δρομολόγια των τρένων και του μετρό, ενώ η κυκλοφορία των λεωφορείων διεξάγεται «με μικρά προβλήματα».

Από σήμερα το πρωί άρχισε ξανά να χιονίζει στη Γαλλία, σε μια περιοχή που εκτείνεται από τα σύνορα με το Βέλγιο έως και το κέντρο της χώρας. Δέκα εννέα διαμερίσματα παραμένουν σε πορτοκαλί συναγερμό.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το παρασκήνιο του Κονκλάβιου που εξέλεξε τον Πάπα Λέοντα - Το φαβορί που εγκατέλειψε και ο «εμφύλιος» που ευνόησε τον νέο Ποντίφικα
«Ως άνθρωπος συνηθισμένος στην ομαδική εργασία, ο Ρόμπερτ Φράνσις Πρεβόστ φάνηκε σε πολλούς καρδινάλιους ως ο κατάλληλος για να κάνει τον παπισμό να εξελιχθεί σε μία πιο συλλογική μορφή»
Πάπας Λέων 1
Πάπας Λέων ΙΔ’: «Αξιοποιούμε την πολύτιμη κληρονομιά του Φραγκίσκου και πορευόμαστε με την ίδια ελπίδα που πηγάζει από την πίστη»
Με αναφορά στο όνομα που επέλεξε και στην παρακαταθήκη του Φραγκίσκου, ο νέος πάπας υπογράμμισε: «Αισθανόμενος ότι πρέπει να ακολουθήσω αυτά τα χνάρια, σκέφτηκα να λάβω το όνομα Λέων ο ΙΔ'»
Ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ μιλάει κατά τη διάρκεια συνάντησης με τους καρδιναλίους στο Βατικανό
Ινδία και Πακιστάν συμφώνησαν σε άμεση κατάπαυση του πυρός - «Συγχαρητήρια και στις δύο χώρες που χρησιμοποίησαν την κοινή λογική» λέει ο Ντόναλντ Τραμπ
«Συγχαρητήρια και στις δύο χώρες που χρησιμοποίησαν την κοινή λογική» έγραψε σε ανάρτησή του ο Αμερικανός πρόεδρος για την αποκλιμάκωση της κρίσης μεταξύ Ινδίας και Πακιστάν
Άνδρας σε χαλάσματα κτιρίου που καταστράφηκε από πακιστανική επίθεση στο ινδικό Κασμίρ 6