Κόσμος

Πέθαναν τη Χίλαρι Κλίντον! [vid]

«Ξεκινάμε με την έκτακτη είδηση για το θάνατο της Χίλαρι Κλίντον». Ένα μακάβριο σαρδάμ έρχεται να προστεθεί στις θεωρίες συνωμοσίας και τα όσα γράφονται, ακούγονται και λέγονται για την υγεία της υποψήφιας προέδρου των ΗΠΑ.

Η Χίλαρι Κλίντον ζει και βασιλεύει και ετοιμάζεται, μετά την πνευμονία και την κατάρρευσή της σε τελετή μνήμης για τα 15 χρόνια από την τρομοκρατική επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου, να επιστρέψει στην προεκλογική της εκστρατεία.

Αλλά το μακάβριο σαρδάμ του παρουσιαστή του ABC News Τζο Τόρρες έχει αρχίσει να γίνεται… viral. «Ξεκινάμε με την έκτακτη είδηση για το θάνατο της Χίλαρι Κλίντον» είπε ο Τόρρες. Αλλά αντί για death (θάνατος) ήθελε να πει health (υγεία). Αλλά κάπου τα μπέρδεψε…

Και φυσικά προκλήθηκε σάλος. Όχι μόνο γιατί… ανακοινώθηκε ο θάνατος της υποψήφιας των Δημοκρατικών αλλά και γιατί ο παρουσιαστής δεν έκανε καμία προσπάθεια να διορθώσει τη… γκάφα του.

Εκπρόσωπος του καναλιού είπε πως ο Τόρρες ήθελε να πει health αντί για
Death και τόνισε πως ήταν σαφές από το ρεπορτάζ και τα γραφικά στην οθόνη ότι η υπουργός Κλίντον ήταν ζωντανή και σε ανάρρωση.

Δείτε το video

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Προκλητικός Φιντάν: Μητσοτάκης και Γεραπετρίτης θέλουν να λύσουν τα προβλήματα, αλλά υπάρχει ο Δένδιας και το πολιτικό κόστος
Να σημειωθεί ότι ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, απέφυγε να απαντήσει στο ερώτημα για το αν η Τουρκία «θα πρέπει να αποκτήσει πυρηνικά όπλα»
Χακάν Φιντάν 5
Το Μπάκιγχαμ είναι πρόθυμο να συνεργαστεί με την βρετανική αστυνομία σε έρευνες για τον πρώην πρίγκιπα Άντριου
Η αστυνομία εξετάζει πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες το 2010 ο Άντριου έδωσε στον Τζέφρι Επστάιν απόρρητες εκθέσεις, ενώ ο Αμερικάνος έστειλε μια γυναίκα στην κατοικία του τότε πρίγκιπα
Ο πρώην πρίγκιπας Άντριου