Site icon NewsIT

Πέθανε από κορονοϊό ο 33χρονος influencer ο οποίος φώναζε ότι δεν υπάρχει

19.10.2020 | 09:08
πέθανε από κορονοϊό

Ήταν μόλις 33 ετών και είχε πάνω από ένα εκατομμύριο followers. Ο Ουκρανός, influencer, Dmitriy Stuzhuk, οπαδός του fitness και πατέρας τριών παιδιών νόσησε με κορονοϊό μετά από ένα ταξίδι του στην Τουρκία. 

Νοσηλεύθηκε αλλά σύντομα πήρε εξιτήριο και μέσα σε λίγα 24ωρα η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και τελικά πέθανε. Ο 33χρονος με το εντυπωσιακό σώμα και τις συμβουλές προς τους followers του για υγιεινή ζωή, υποστήριζε ότι ο κορονοϊός δεν υπάρχει.

Την είδηση του θανάτου του ανακοίνωσε η πρώην σύζυγός του και μητέρα των τριών παιδιών τους η 25χρονη, Sofia Stuzhuk.

Ενώ είχε νοσήσει ο ίδιος έκανε αναρτήσεις στο Instagram και έγραφε στους ακολούθους του «Θέλω να σας πω, πως αρρώστησα και να σας προειδοποιήσω όλους. Ήμουν από αυτούς που έλεγαν ότι ο κορονοϊός δεν υπάρχει, μέχρι που αρρώστησα».

Έγραψε επίσης: «Ο κορονοϊός δεν είναι μια ασθένεια που κρατάει λίγο. Και την περνάς βαριά».

Όλα ξεκίνησαν όταν ενώ βρισκόταν στην Τουρκία ξύπνησε ένα πρωί με πόνο στον λαιμό και δυσκολία στην αναπνοή. Γύρισε στην Ουκρανία, έκανε τεστ και βρέθηκε θετικός. «Το νοσοκομείο είναι γεμάτο με ασθενείς και πολλοί είναι στους διαδρόμους», έγραψε από το κρεβάτι του πόνου ο 33χρονος. 

Μάλιστα ανέβασε και φωτογραφία που έδειχνε πόση ανάγκη είχε από οξυγόνο για να αναπνεύσει.

Έμεινε στο νοσοκομείο 8 ημέρες και πήρε εξιτήριο και από το σπίτι του έλεγε ότι η κατάστασή του ήταν σταθερή.

Όμως, αυτό κράτησε λίγες ώρες και σύντομα οι γιατροί ανάγκασαν να τον διασωληνώσουν αφού είχε χάσει κάθε επαφή με το περιβάλλον.

Τελικά, έχασε την μάχη.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version